Pazi – snima se!

Zašto je Sarajevo u žalosti?

Selma je ispala kroz prozor .

 

Ovaj prastari vic se pričao još kada je izašao hit Bijelog dugmeta – SELMA (ne naginji se kroz prozor). Danas kada kažemo to ime, prvo pomislimo na subotičko preduzeće čije delatnosti tvore ime  SELMA – Semaforizacija, ELektronika, Mašinstvo, Automatika.

 

Njihov slogan – Sa nama je uvek zeleno, nemojte shvatati doslovce, pogotovo ne na Beograskom putu, kod Prozivke. Naime, tamo su od nedavno  baš oni postavili novi uređaj sa snimanje saobraćajnih prekršaja i incidentnih situacija. Ova inovacija subotičke firme našla se i na sajmu “Intertrafik” u Amstrdamu, gde je bila zapažena.KOMENTARI

 1. dieselkeful kaže:

  Ohohohohoho, pazi ti ovo tehnika u Subotici!? Nadam se da će neko uskoro skinuti sa bazukom!!!!!!!!!!! :mrgreen:  😀  😛

 2. buco kaže:

  sve to treba ali u bogatim zemljama kod nas ima puno precih ulaganja, za te pare su mogli….. promasaj je i kruzni tok u centru, u spicu kada neko dolazi od borova ceka dugo da ga neko pusti stvara se dugacak red a promasaj ce biti i kruzni tok u ulici Ivana Antunovica kosta ce puno uduzece puno od trotoara  bice opasno za pesake moraju bandere pomerati cudo para ce otici a prilazne ulice uske i totalno propale ,strasno.

 3. Dule kaže:

  kamere-manje saobracajne policije?

 4. krass1 kaže:

  buco

  O kakvom Ti spicu pricas? 
  U najmanju ruku kao da u SEVER- u i daje radi onih 6000 radnika, u 29. Novembru oko 2000, u Bratstvu oko 1800, pa Sigmi, Partizanu, Solidu, Zeleznicaru, Zorki, Mladosti…
  A sto se kamera tice nema ih dovoljno.

 5. xxx kaže:

  Treba ih potaviti kod Žute kuće,Patrije, Jadrana kod pešačkog prelaza,Gde bi dobrodošao i semafor za pešake!A već neko bi mogao da izmisli i mobilne koje se mogu postavit privremeno na bilo koju banderu,u bilo kojoj rasksnici.Da se prati malo parkovi i ilegalne deponije!!Veoma brzo bi vratile uloženi novac!!

OSTAVITE KOMENTAR