Petar Kurčubić novi trener Spartaka

Na vruću klupu subotičkog fudbalskog superligaša, imaće da sedne Petar Kurčubić.

 

Kurčubić je do sada trenirao Mladost iz Apatina, Banat iz Zrenjanina, Novi Sad, Vojvodinu, makedonsku Pobedu, slovačku Nitru i kulski Hajduk.

Razlozi za ostavku nakon tri dana, bivši trener Džimi, kaže da su ovi : stanje u klubu je loše i  nema poverenja u igrački kadar.

 

U upravi kluba kažu : Stanje u klubu je stabilno i uprava kluba čini sve da ispunjava svoje obaveze prema igračima. Određena kašnjenja postoje, ali uzimajući u obzir situaciju u kojoj živimo i krizu, kašnjenja nisu alarmantna. FK „Spartak Zlatibor voda“ je stabilan klub i želimo da kažemo raznim dušebrižnicima da odustajanja nema i da ćemo se boriti za postizanje što boljih rezultata.

 

Što se tiče nepoverenja u igrački kadar, Zoran Marić, verovatno nije gledao tabelu od prošle sezone na kojoj stoji da je naš klub bio sedmi, a sa identičnim igračkim sastavom koji je u letnjem prelaznom roku pojačan sa Borkom Veselinovićem, Goranom Adamovićem, Slobodanom Novakovićem, Nikolom Poparom i Milenović Novicom. Uprava kluba veruje u igrački kadar sa kojim raspolažemo i stojimo potpuno iza svojih igrača. Znamo i verujemo da će se postizati boljii rezultati.KOMENTARI

  1. Loš đak kaže:

    Super!
    Sada im još fali Jataganac za predsednika, pa će da im krene 🙂

OSTAVITE KOMENTAR