Pijani Subotičanin zapalio kancelariju taksi udruženja

Iznerviran što taksista ne vozi odmah njega, Subotičanin star oko 35 godina zapalio je juče ujutru kancelariju Udruženja „Pan taksi”.

Prostorija taksista nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u naselju Radijalac, u užem centru Subotice, i samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečena je veća šteta, ali i tragedija, jer u višespratnici živi najmanje 30 porodica.

pozar

– Došao je oko 2.20 do naše stanice i kancelarije iz obližnjeg restorana. Znamo ga odranije, problematičan je, voli da popije i sada je bio pijan. Samo jedan kolega je bio na stanici i on je zahtevao da odmah njega vozi. Napao ga je, oštetio mu je auto iako mu je lepo objasnio da će ubrzo stići drugo vozilo, a da on već kreće u vožnju. Vrata kancelarije držimo otvorena uvek i naše stalne mušterije znaju da mogu ući i pritisnuti taster za poziv na vožnju, a on je to iskoristio, kada se kolega odvezao i zapalio nam prostoriju. Na sreću, vatra je brzo primećena – kaže jedan od taksista „Pana”.

Na lice mesta odmah su izašli policija i vatrogasci i pijani piroman je ubrzo uhvaćen.
– Koliko znamo, uhapšene su bile dve osobe, ali je jedan muškarac pušten. Nikada nam se nešto slično nije dogodilo i zaista je velika sreća što nije došlo do tragedije. Izgoreo nam je kompletan nameštaj i sva oprema je oštećena i uništena. Obavljen je uviđaj, a naša procena je da je šteta od 1.500 do 2.000 evra. Rečeno nam je da pokrenemo privatnu tužbu i zatražimo nadoknadu štete – kaže taksista.

 

ALOKOMENTARI

  1. atila kaže:

    pa kako vidim nijebas neki namestaj dostaje star a za opremu tojevec nesto drugo samo me cudi kakonijebio osiguran ta oprema ako tolko vredi i akoje to redovna firma trebalobi daje osiguran

  2. Anonimni kaže:

    zbog toga treba da se opamete i taksisti PAN taksija, koji nikada (ALI NIKADA) ne zaključavaju poslovni prostor koji koriste u stambenoj zgradi. To je veoma zabrinjavajuće. Naime, desi se da u tom prostoru nekada nema nikoga (pogotovo noću) jer su svi taksisti na terenu, a vrata su širom otvorena i svako može da uđe u taj prostor i da uzme ili uradi šta hoće. To nije u redu. Da su vrata prostora bila zatvorena (zaključana) pijanac ne bi mogao da uđe i da ga zapali u trenutku kada u njemu nije bilo nikoga. Tako da o bezbednosti, ne samo sopstvenoj već u ovom slučaju i cele stambene zgrade i ljudi u njoj treba da brinu i taksisti PAN taksija. Tako da i oni snose sada veliku krivicu. I šteta nije samo 1.500-2.000 evra već mnogo veća. Pan taksi je prijavio samo svoju štetu, a šta je sa zagaravljenom fasadom zgrade koju sada treba celu okrečiti (ko je sada odgovoran za to, samo to košta blizu 2.000 evra)

  3. Klint kaže:

    Slazem se sa anonimnim tipusom…. realno u tako pijanom stanju taj ne bi stigao dalje od zakljucanih vrata.

OSTAVITE KOMENTAR