Pionirovi proizvodi u staroj ambalaži

U okviru kampanje lanca prodavnica Maxi  – „Dobra stara vremena“, jedan broj domaćih proizvoda izgleda kao nekada davno. Na posebno određenoj polici u Maxi-u, pored ostalih nalaze se i originalni Pionirovi proizvodi: Negro, Galeb i Medeno srce, spakovani u ambalažu kao u … „Dobra stara vremena“.KOMENTARI

 1. Potrošač kaže:

  Još kad bi ukus bio kao u dobra stara vremena…

 2. Badzo kaže:

  Jos da vratite stari kvalitet…

 3. avet kaže:

  Još kad bi vratili cene kao u dobra stara vremena, a i ja da budem mali kao u dobra stara vremena pa da mi drugi kupuju čokolade kao u dobra stara vremena.

 4. zis kaže:

  kakva bre stara vremena,Čeznete za nečim a nikad nam nije bilo bolje. Prvi put u istoriji ovo, prvi put ono ,pa ovoliko ih nije odlazilo napolje u tim starim vremenima a kao bilo bolje. Do duše jest da se u Pioniru pržio kakaovac i pravile pogače pa i kakao prah al to nisu bila neka vremena .Sada sve stiže gotovo ko zna odakle i kakvog kvaliteta jer tako nalaže standard (koji je neko propisao ) da bi mogla roba da se izvozi u neke zemlje koje sigurno nisu veći kupci nego bivše republike.Nisam probao Nove Stare proizvode ali sumnjam da im je kvalitet nekadašnjih il je možda moje čulo ukusa otupelo s godinama pošto pamtim dugo mnoge stare proizvode koji su sada spolja gladac a unutra jadac. No s obzirom ko je „prvi čovek proizvodnje “ robu sada prodaje samo ime a dokle će videćemo .

 5. mira kaže:

  Jako sam se obradovala kada sam videla Galeb mlečnu čokoladu u nekadašnjem starom pakovanju.Hvala vam na tome. Ulepšali ste mi dan i vratili u neka lepša i dobra stara vremena.

OSTAVITE KOMENTAR