Pločnik popravljen – hvala maratoncima

Pozorište stoji napušteno više od dve godine a nešto kraće od toga stojala je i rupa na pločniku, zaostala od neke davne intervencije na podzemnim vodovima. Uklopila se ta rupa u opštu sliku zapuštenosti najznamenitije subotičke ulice. To što su betonske kocke vraćene na mesto, možemo da zahvalimo subotičkom polumaratonu koji se održava za Dan grada. Organizatori su radi bezbednosti trkača urgirali kod gradske uprave i stvar je vrlo brzo rešena. Izgleda da je rupa bila jednostavno zaboravljena.

I prošle godine su maratonci izdejstvovali da se građevinska ograda na korzou pomeri više prema gradilištu pa je nakon trke i drugim građanima ostalo šire šetalište.KOMENTARI

 1. Realan kaže:

  Krpačina je, u skladu sa „stručnošću“ mega-giga-dr-mr „elite“ koja izigrava bogom dani servis građana, odrađena traljavo, fušerski, ošljarski. Drži vodu…

 2. Alan Ford kaže:

  A da maratonci optrče počasni krug oko Gradske kuće pa da se popravi civilizacijska razina partijski uhlebljenih?

 3. Lebara kaže:

  Neverovatno da za ovo treba posebno urgiranje .Kakva je to nezainteresovanost,sramota.

 4. avet kaže:

  U stvari, ne kažem sve, ali značajan broj negativnih stvari i ružnih pojava u centru grada bi se moglo vrlo lako i jeftino rešiti do te mere da ne iritira građane ili prolaznike, samo da se ima volje kod nadležnih za rešavanje problema..

 5. jova kaže:

  Poenta je u inicijativi. Ako vam nesto smeta, preduzmite nesto po tom pitanju.

 6. Ludi milojko kaže:

  Gde bi narod obavljao nuzdu nego ovde

 7. Realan kaže:

  @jova

  Vi ste još jedan „pametnjaković“. Antisistem kažnjava sve koji samoinicijativno rade u opštu korist. U Beogradu je jedan mladić (ne sećam se imena) dobrovoljno radio posao komunalaca (popravljao ograde, saobraćajne znake i sl.) i bio kažnjavan. Jedan čovek iz Kuršumlije sam je očistio deponiju iz reke i kažnjen nekoliko puta u ukupnom iznosu od oko milion dinara.

  Morate da znate jedno: U Srbiji je uspostavljen antisistem koji radi protiv sebe. Pogledajte naokolo. sve se urušava, propada, nestaje.

 8. janos kaže:

  U istoriji grada Subotice ostace zapisano da je ovo najgora vlast.

 9. sajla kaže:

  jebiga, ne mogu da vide to iz kancelarije granje od drva im zaklanja pogled.

 10. Janoš kaže:

  Ova vlast se slabo bavi sitnicama a ozbiljno velikim projektima a narod ne vidi fasade, puteve, nove fabrike sl. nego vidi samo rupe i negativne stvari.
  Očigledno je da bi vlast trebala da se bavi mazanjem očiju građana, te da milione sa infrastrukturnih, strateških i drugih važnih projekata preusmeri na farbanje kanti za smeće i puteva, krpljenje sitnih rupa i sadnju cveća. Građani bi bili srećni verovatno…

OSTAVITE KOMENTAR