Počela izgradnja biciklističke staze između Palića i Hajdukova

Radovi teku na deonici u dužini od jednog i po kilometra.

Radovi su počeli juče i prema proceni biće završeni do sredine septembra. Trenutno se radi priprema podloge, i trasa buduće biciklističke staze popunjava se peskom. Tokom radova vozači treba da računaju na sužavanje puta i ograničenje brzine na 30 kilometara, i pozivaju se na povećanu opreznost.

Saobraćajnica će biti obeležena saobraćajnim znakovima i iscrtanom horizontalnom signalizacijom kako bi biciklisti bezbedno prešli put, duž kojeg ća sa leve i desne strane biti  biciklistička staza.

RTV PannonKOMENTARI

 1. krimos kaže:

  I ko placa to?

 2. Anonimni kaže:

  @krimos Pa ti!! 🙁

 3. Kenjereš Andraš kaže:

  Prelaz sa leve strane na desnu,, prema Abraham restoranu je samoubilački pokušaj.
  Za nekoliko dana, pa nadalje, prelaz će postati crna tačka.
  Zavoj je nepregledna, sa učesnike bez obzira sa koje strane dolaze. Znak 30 niko neće poštovati, posebno u sumraku i noću. Osvetlenje nema, nedovoljna. Bicikli stazu, na tom delu, uglavnom koritse starije osobe, i to sa elbiciklama sa ručnim kočnicama. Gospodo projektanti, za mrtve duše trebalo bi da vi snosite odgovornost.
  Ovo vam pišem, jer stanujem u hajdukovu, i verujte poznajem dnevnu situaciju koja je i sada problem. Posebno kada vozila ili bicikle izlaze iz male sporedne ulice, preko puta restorana Abraham.

OSTAVITE KOMENTAR