Počeli radovi na Akva parku

Mehanizacija na prostoru nekadašnjeg Auto kampa na Paliću uveliko raščišćava teren i priprema gradilište za početak izgradnje Akva parka na Paliću. Fokus je prethodnih dana bio na rušenju postojećih objekata i uklanjanju zatečenog komunalnog otpada.

Prvi koraci – krčenje i obeležavanje terena

Bazeni na otvorenom će biti orijentisani prema jezeru, dok će prema Novosadskom putu gravitirati glavni ulaz sa parkinzima i zatvoreni objekat.

Za razliku od „Petrolenda“ koji je podignut u ataru Bačke Palanke bez razvijenog zelenila, kompleks na Paliću će biti deo postojećeg parka što je važno za ambijent unutar i oko novih rekreativno zabavnih sadržaja.

Kompleks se sastoji od pet bazena. Predviđeni su: dečiji i bazen za odrasle, bazeni sa toboganima i tepidarijum (grejni ležaj za pripremu pre ulaska u saunu). Tu je i već postojeći termalni bazen. Na otvorenom prostoru će se nalaziti bašta restorana, popločane površine i teren za odbojku na pesku.

U unutrašnjosti objekta nalaziće se spa centar sa pratećim sadržajima, kao i tri velika i dva manja bazena.KOMENTARI

 1. Dejan kaže:

  Ne zelim da budem negativan a ako ce da se gradi 100 godina kao i pozoriste onda jbg ….

 2. belial kaže:

  Na zalost ja sa svojih 40 god. necu docekati otvaranje 🙁

 3. Istina... kaže:

  Prečistač je izgrađen sa pukotinama u bazenu, pozorište se gradi deceniju, Ipsilon krak i kompleks bazena u Dudovoj šumi tri decenije, bioskop kraj Otvorenog univerziteta pola veka i na kraju je srušen… Palićka voda je neispravna za kupanje. Dajte, molim vas! Zar zaista iko normalan misli da će od ovoga ikada biti išta? A rat samo što nije.

 4. avet kaže:

  Ala su ovi navalili, idem sad odmah da potražim u ormaru „Speedo“ kupaće gaće, naočare za sunce i na tavanu ležaljku kupljenu na Buvljaku od Poljaka.
  Jeste da su mu platno već i moljci izjeli, ali moram biti spreman kao zapeta puška da budem među prvima na otvaranju ovog centra.

 5. samo kazem kaže:

  Alo paceri ovo se i ne gradi za vas Subot’cane. Imate kadu kuci pa se kupajte ili idite u onaj u Madjarskoj. Dok ste se vi pitali, Palic vam je smrdeo na mokracu. I sta vas uopste briga sta se gradi na Palicu pa imate potrebu da mislite o tome.

  A i sta nas ostale bas zabole sta vi mislite o tome.

 6. Djuka kaže:

  ko je investitor?

 7. Istina... kaže:

  @samo kazem

  Koji to „vi“ Agenturo?

 8. ffilozoff kaže:

  Ici cemo Mi u rezervu a ne na bazen,slusajuci Vulina….

 9. punisher kaže:

  A u cijem ce biti vlanistvu ovaj akva park? dali je to gradsko ili privatno eventualno strano?

 10. punisher kaže:

  samo kazem
  vi znaci ti laban i vucic. To je cela ekipa hahahaha

 11. Aleksa kaže:

  A gde je tu Novosadski put?

 12. avet kaže:

  @Aleksa
  Novosadski put se zove onaj deo puta, što se u blizini Krvavog Jezera odvaja od Kanjiškog puta do obilaznice oko Palića tzv. Senćanskog puta.
  Put baš ne vodi direktno za Novi Sad, ali palićanima je to najbliži izlaz na auto put za Novi Sad, pa se verovatno zato tako zove.

 13. JaPaja kaže:

  Nije mi jasno sto se ove srbende i madjaroni koji u zvezde kuju Moroholom uzbudjavaju. Ili ce te ici u vas Moroholom i pisati i sra*i u njemu ili u Palic i plivati pored vasa i nasa govanca koja plivaju povrsinom. Onaj prvi jednom nedeljno ociste ovaj decenijama ne ciste. Kazu da su palicka govanca stara 10-tak godina lekovita pa navalite.

 14. Milo kaže:

  Ovo će biti predmet političkih prepucavanja gde će SVM završiti projekat uz pomoć spolja i to u dužem periodu od 3 godine.Inace brzo će stati sa radom jer budžet je u ogromnom deficitu.Pratite tokove novca i izgradnju u Crnoj Gori.

 15. Sale kaže:

  Polaganje kamena temeljca po snegu u decembru? Mislim da je tu bilo važno da se započne u 2018. godini. Videćemo za par meseci dokle se došlo. Eno preko puta omladinsko naselje gradi se već sedam-osam godina. Niko više i ne pita za to.
  Ova vlast je najnesposobnija u istoriji. Grad nema svoj budžet nego čeka da mu iz prestonice udele. Ne znaju gde im je dupe a gde glava.

 16. Josipa I. kaže:

  Namestili sebi da peru pare. Pogledajte kakve aute voze naprednjaci, od 30.000 eu navise, dok narod nema ni za pljeskavicu.

 17. punisher kaže:

  izvodjac radova iz Podgorice…..
  znaci pare opet idu za CG?

 18. stormwatch kaže:

  @samo kazem

  A jel….znaci ti garantujesh svojim dupetom da ce se ovaj tvoj imaginarni nazadnjacki aqua park zavrsiti…kad…pre ili posle skorasnjih parlamentarnih izbora? Kakvih kretenski botova se ovde nakupilo….ali ima nade posto je ono djubre Zoran priznao da je radio u sluzbi glavnog bota ovde….

OSTAVITE KOMENTAR