Počelo uklanjanje nedovršene naplatne rampe sa auto-puta

Završetkom leve trake auto-puta Horgoš – Beograd u smeru ka granici nalaziili su se betonski elementi buduće naplatne rampe. Međutim, radovi na ovoj lokaciji nisu nastavljeni, niti je uspostavljena naplatna rampa, a ova lokacija na desetom kilometru auto-puta služila je kao podsetnik vozačima da uspore jer uskoro stižu na granicu. Sve do danas, kada su počeli radovi na uklanjanju ove nedovršene rampe.

auto put

Radnici kompanije “Vojput” počeli su posao uklanjanja nedovršene naplatne rapme na desetom kilometru auto-puta Horgoš-Beograd. U narednih mesec dana trajaće radovi, a vozila će se preusmeravati na suprotnu traku. Zimska služba ove kompanije startovala je sa radom 15. novembra, a za sada još nije bilo potrebe za intervencijama.

Zimska služba ove kompanije počela je zvanično sa radom 15. novembra. U njihovoj odgovornosti su državni putevi na području severne i zapadne Bačke i severnog Banata. Punktovi ove službe u Subotici, Bačkoj Topoli, Senti, Novom Kneževcu i Kikindi, kao i u bazi na auto-putu, snabdeveni su dovoljnim količinama repromaterijala, potrebnom mehanizacijom i ljudstvom.

U prvih 15-ak dana nove sezone zimska služba nije imala potrebe za intervencijama pošto sneg koji je padao prethodnih dana nije iziskivao posipanje i eventualno čišćenje saobraćajnica.

 

RTV YuecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR