Počinje sezona kupanja

Kupališna sezona na bazenu u Dudovoj šumi u Subotici počinje danas. Bazeni spremno očekuju kupače, kao i prodavci sladoleda i langoša i mnogi drugi sadržaji. Postavljeno je više ležaljki, a spreman je i nov bazenčić za malu decu. Cena ulaznica radnim danima je, za odrasle 110, a za decu (5-12 godina) 50 dinara. Vikendom za odrasle je 150, a za decu 100 dinara.

Radno vreme bazena je dvokratno, od ponedeljka do petka od 6 do 7.30 i od 11 do 18 časova, dok je vikendom od 6 do 7.30, odnosno od 11 do 19 časova.

RTVKOMENTARI

  1. paulina kaže:

    svaka čast što su ostavili cene na prethodni nivo, a ne kao termalni bazen na Paliću je povećao cene i time na kvarnjaka pravi selekciju gostiju i zbog cene mogu da idu samo odabrani…na verlo perfidan i kvaran način se pravi diskriminacija, a bazen u ddudovoj šumi je strano bazen za NARODNE mase gde zaista svi koji žele mogu i da plate i da uživaju…za svaku pohvalu

  2. X-MEN kaže:

    PAULINA
    I treba da se pravi diskriminacija , a ne da svi ovi što kući dobijjau kupatila od ivaniševića i kradu lančiće,posle mlečne pijace otrče u bazen da se okupaju i ispišaju u vodu !

OSTAVITE KOMENTAR