Pokret „Levica Srbije“ – poziv građanima Subotice

Srbija je u dubokoj bedi, nezaposlenosti i siromaštvu. Srbija je danas zemlja izraženih socijalnih nejednakosti. Dve i po decenije Srbija je propadala politički, ekonomski, kulturno i moralno. Građani Srbije potonuli su u apatiju i razočaranje, egzistencijalni strah, u siromaštvo i nemoć, dok se sa druge strane, šačica ljudi, beskrajno obogatila i postala gospodar ove zemlje.

BORISLAV STEFANOVIC

Pozivamo da nam se priključe svi oni koji žele bolju i pravedniju Srbiju.

Pozivamo nastavnike, radnike, nezaposlene, srednji sloj, profesore, inžinjere, lekare, činovnike, medicinsko osoblje, seljake, mlade, penzionere, ugrožene i obespravljene, sve osiromašene, da se zajedno borimo za zemlju socijalne pravde i pravičnosti, jednakosti i solidarnosti!

Pozivamo ih, u zajedničku borbu, da Srbija više nikada ne bude zemlja bede i siromaštva.

Pozivamo, da nam se priključe sve Subotičanke i Subotičani, koji ne žele da Subotica bude grad iz kojeg se godišnje iseli nekoliko hiljada ljudi u potrazi za pristojnim životom.

Pozivamo sve koji žele da Subotica bude grad u kome će svaki njen građanin imati pravo na dostojanstven i pristojan život, u kome neće građani raditi za mizerni minimalac, za domaće tajkune i strane kompanije.

Pozivamo sve koji ne žele da Subotica bude grad u kojem čak ni zaposleni nemaju pristojan život, niti nadu da će ikada živeti sigurno i dostojanstveno.

Pozivamo sve koji žele da Subotica bude grad u kome će moći da se radi i od rada pristojno žive, u kome niko neće biti u strahu od gladi, bolesti i nemaštine.

SUBOTICA MORA BOLJE!

SRBIJA MORA BOLJE!

Inicijativni odbor Pokreta „Levica Srbije“ u Subotici poziva sve zainteresovane da se jave na telefon: 0641359790, na mejl adresu: levicasrbije.subotica@gmail.com ili putem facebook stranice „Pokret levica Srbije-Subotica“.KOMENTARI

 1. antifašista kaže:

  Samo da ne postane reinkarnisani JUL !!!

 2. Moje ime kaže:

  Bledilo, neiskustvo i loša prošlost. Uz malo očaja. Nemam razloga da mu verujem.

 3. JAPAJA kaže:

  Jel pravilno reci srpska SIRIZA ili srpski SereZa. Bice po madzarski srpska SereZa. A za koliko tek treba da se vidi.

 4. milan kaže:

  Imao je svoje dugogodisnje prilike,nista nije ucinio,osim sto je bio u DS,gde se kralo i unistavalo u lepim sakoima.I kad je narod rekao necemo vas vise,umesto da je shvatio da nije to za njega,da se pokupio i otisao u neki biznis,eto njega u svojoj novoj stranci.Vole covek leba bez motike pa to ti je.A i fotelju vole,kao i svi bitni iz bivse mu stranke,koji takodje osnivaju nove,gde ce naravno oni biti glavni.A to sto nije za vreme bivanja u DS-u rekao ja necu da kradem pa izasao,nego je sacekao dno pa kao sad on odlazi i distancira se od njih,to licemerje govori sve o njemu.Nije rekao nista novo niti ce.Bice jos jedan lazov u gomili.Neka hvala,ja jok.

 5. stormwatch kaže:

  Srbija je u takvom stanju jel su persone tipa Lenina izmuzle u komunizmu sve sto su mogle i nikome nisu polagale racun za muzhu….e sad vam je omladino tako kako vam je…sve shto imate zahvalite toj staroj generaciji koja se nauzhivala u egoizmu, sebichnosti i samozhivosti – no reliktima komunizma kakav je npr gospodin Lenin je u svakom periodu bilo dobro i svaka vlast im je bila dobra.

 6. Lenin kaže:

  Srbija je u takvom stanju jel su persone tipa stormwatch alias safet prokockali šesti oktobar.Prodali se za pare,parice,šuške,zelenbaće.Prodali se,ne da bi kraduckali,nego da upropaste građane.Bacili ste nas MMF-u,Sorosu i pokvarenim stranim bankama na milosti nemilost.Bednici.Nakrali se k’o niko dosad.To je fakat! 🙂
  „Od 2000. godine krenulo se sa velikim ambicijama da Srbija postane normalna zemlja, ali se ubrzo pokazalo da će se svesti na to ko će više novca za sebe zaraditi. Ja nisam želeo da budem deo tog aparata – kaže Radović, koji je objavio i knjigu „Sumrak liberalizma“.
  Vi mali pohlepni izmetliberalisti mislite da će vama ikada više neko verovati?!Bruhahahahahahaha… Tj 😀 😀 😀
  Inače Borislav Stefanović bio član je demokratske stranke od 2003. godine.Sada samo vrag zna šta bi da bude.Naš Hose Muhika? 🙂

 7. stormwatch kaže:

  Gosn Lenin, mozete vi pricati sta hocete – da bi ste usli u konstruktivnu raspravu morate biti malo vise od nevaljalog paora shlihtacha sa svim strankama na vlasti koji svoje subvencije koristi na kocku, samsung frizidere i led televizore. Ja za razliku od vas nisam video niti jednog eura tih vasih stranih investicija, i iskren da vam budem – zao mi je. Upravo mi je zao sto se i ja nisam uvalio u neko shatmegabri ladjenje jaja strano predstavnistvo nevladine organizacije nego uvek radio iskljucivo sve savrseno posteno i vredno, no sa druge strane to vi za sebe opet ne mozete tvrditi jer ste vi bili na takvim pozicijama ali su plen podijelili pre neg da se vi omastite…. 🙂 🙂

 8. Lenin kaže:

  @stormwatch alias safet
  Well.Neću bre nikak‘u raspravu.Pročitaj pažljivo svoj zadnji text.Dva puta si skočio sebi u usta. 😀

 9. Smrdljivi Mućak kaže:

  To, Borko, majstore….
  Dođi nam u ovu našu jadnu i bednu Suboticu o kojoj si tako mnogo vodio računa za vreme dok si bio u poziciji „vladara“…
  Sada kada nisi niko i ni[ta, jedva čekamo da nam lično dođeš. Bićeš ponovo žut – od mućkova koje spremamo da te ofarbamo!!!!
  P.S. povedi i Olju

 10. stormwatch kaže:

  @Lenin

  E ja bas volim rasprave, a pogotovo sa takim leecherima kojima je u svakoj vlasti u svakom vremenskom periodu bilo dobro.

OSTAVITE KOMENTAR