Pronađen dečak NIJE POVREĐEN ALI JE U STANJU ŠOKA

Dečak je dobro, nema nikakvih povreda i već je u porodici sa roditeljima, ali je „nađen u stanju šoka”, kako izvor Kurira, pa se očekuje da posle razgovora sa psihologom i stručnim licima oslobodi straha izazvanog šokom i da kaže, šta mu se desilo na putu do škole i gde je boravio tokom noći.

Policija je danas pronašla nestalog dečak M. K(14)., čiji je nestanak prijavljen 11. aprila u 21 sat i 40 minuta, a potvrđeno je da je dečak pronađen u prigradskom naselju u Subotici.

Zvanično nije rečeno šta se dešavalo sa dečakom tokom skoro 24 sata, a dok se ne okončaju razgovori sa psihologom ni roditelji ne znaju šta se tačno dogodilo, jer dečak navodno nije znao ništa da kaže. U policijskom saopštenju se ne kaže, u kakvim okolnostima je dečak nađen.

M.K. je u sredu oko 13 sati krenuo u školu, i tada je poslednji put viđen, pre nego što ga je policija sutradan pronašla. Vozio je crni bicikl, u plavoj trenerci i crnim patikama, u naselju Makova sedmica, u širem centru Subotice.

Roditelji su zatražili pomoć policije, ali i građana, jer im se dete nije vratilo iz škole do kasno uveče.

Nezvanično se tvrdi da dečak nije bio otet, da nije bilo nasilja, a da je primećen, dok se vozio ulicom 51, divizije, da je izgledao umorno i uplašeno, da su građani to primetili, prijavili to policiji, koja ga je i odvela kući kod roditelja.

Inače, put do škole na Makovoj sedmici dug je skoro tri kilometra i dečaci ga prevaljuju svaki dan uglavnom biciklom i u sumrak, dok se vraćaju iz škole.

Kako saznaje Kurir, dečak nije pobegao niti od škole, niti od kuće. Radi se o primernom detetu, saznaje se da se dete ne seća događaja, ali iako nema povreda, da je pronađen u stanju šoka i da će tek posle razgovora sa stručnim licima i psihologom biti u stanju da govori šta mu se dogodilo.

 

KurirKOMENTARI

  1. ludak kaže:

    O cemu se tu radi..niko da kaze zasto je pobegao od kuce
    Ili ga je otac tukao zbog gluposti ili je decko odlepio samo tako

OSTAVITE KOMENTAR