Politička borba se počinje na buvljaku

Iako je do izbora ostalo još tri meseca, stranačke aktivnosti zvane predizborna kampanja, počele su i u našem gradu. Biće to duga tri meseca tokom kojih ćemo biti bombardovani predizbornim obećanjima i propagandnim materijalom. Nakon svega, ostaće nam po neka hemijska olovka i upaljač.

Neki sugrađani su danas dobili i SMS . Ko zna otkud im brojevi građana ali kad ih već imaju, što da im ne pošalju ešemeš.

Screenshot_2016-01-23-15-32-04

Reč je očigledno o kampanji za lokalne izbore. Smanjiti zakup tezgi na buvljosu. S jedne strane, ako znamo kolike su plate u JKP Tržnica (čuvar ima 60 000), onda tu možda ima prostora za razgovor. Ali treba znati da Buvljak radi punom parom…

Ali, vratimo se izborima. Biće to nikad teži zadatak za našeg čoveka. Tri liste, mnoštvo imena, što novih, što starih –  ali sada u novim strankama. Kako se odlučiti…

 

Subotička stranačka galerija

liga-radikali

darko-antelj

 KOMENTARI

 1. Igor kaže:

  Pogledajte ove…

 2. aco kaže:

  vas predlog podrzavam ali odgovorite mi otkud vama moj broj telefona?

 3. JAPAJA kaže:

  Truc truc bla bla. Ne drzite vi buvljacki budjelar pa da mozete nesto da obecate a jos manje i da uradite. Buvljak je DS-ov pa ovo vase obecanje i pozivanje je najobicnija sprdacina. A dobro rece Igor „Pogledajte ove“, gledam i razmisljam ako ovi pobede onda nam je bolje da se obesimo o neku visnju.

 4. Megille kaže:

  Pogledajte im face pa sve će vam biti jasno…

 5. Moje ime kaže:

  Šta ? Ima i gorih od SNS-a? Šta je sledeći biser? Ovo je noćna mora.

 6. stormwatch kaže:

  Cek, kako sad tri meseca do izbora kad po zakonu oni mogu biti sprovedeni maximum 60 dana nakon objavljivanja?

 7. Pravdoljub .. kaže:

  Toliko se da ne kažem nakotilo kojekakvih:stranaka,pokreta,udruženja,zaštitnika. Da je krajnje neophodno da se sprovede revizija rada svih tih dušebrižnika. Svi mi punimo budžet,dok sva ta kojekakva udruženja crpe novac iz istog tog budžeta. Pitam se .Šta je sa narodom? Kanabis još nije legalizovan,ali kao da su svi drogirani i samo svi ćute,zajedno samnom i trpimo kojekakve kvazi političare, koji da se ponovo rode ovom narodu neće doneti boljitak. I glasanje??? NE. Zar da se maltretiram i da idem do glasačkog mesta forme radi, da bih tamo gledao njih minimum deset sa debelim dnevnicama? Da ih gledam kako sede i čačkaju,ko šta.NE,nedam glas nikome jer će svakako svi glasovi opet biti predmet trgovine. BOJKOT.

 8. suboticanin kaže:

  Treba pogledati mracna lica sa prve slike……

 9. JAPAJA kaže:

  Za velikog „strucnjaka“ ovog portala mala edukacija da ne lupa gluposti kao sto to uvek cini.

  1.Prema Zakonu o predsedniku, predsednik Republike može na obrazloženi predlog vlade da raspusti Narodnu skupštinu.
  2. Istovremeno sa ukazom o raspuštanju Narodne skupštine predsednik Srbije raspisuje izbore za narodne poslanike, tako da se izbori okončaju najkasnije za 60 dana od dana raspisivanja.
  3. Predsednik Srbije je, prema Zakonu, dužan da u roku od 72 sata donese ukaz kojim na obrazložen predlog vlade raspušta parlament ili da vladu i javnost obavesti o tome da ne prihvata predlog vlade.
  4. Prema Zakonu o izboru narodnih poslanika, od dana raspisivanja do dana održavanja izbora ne može proteći manje od 45 ni više od 60 dana.

  Sve u svemu treba razlikovati dve stvari „objavljivanje“ i „raspisivanje“. Ko to ne razlikuje bolje da ne komentarise i ispadne glup ako vec nije.

 10. Lenin kaže:

  @suboticanin
  Treba pogledati mracna
  lica sa prve slike……
  Ja mislim da su oni Subotički ultima fajteri.Ne skontam šta je sa Peđom.Nikad nisam primetio da je politički aktivan.Ne znam zašto ali sam mislio da je u Engleskoj kod Sorosa na kvalifikaciji. 😀

 11. punisher kaže:

  ove slike su za hroniku. celavi, kozna jakna, ozbiljni, ni 8 razreda zavrsenih…. pa vi ste pravi politicari. hahahaha

 12. stormwatch kaže:

  @JAPAJA

  Mnogo se ti meni nesto nerviras oko osobe za koju smatras da ne postoji. Isto sto su i ateisti jako besni na Gospodina Isusa – koji isto tako ne postoji….a u stvari postoji. Ajde, popij neki fini chaj za snizenje pritiska, svakako kucas kilometarska (pogresna) objasnjenja coveku koji ne postoji…..

 13. ledenjak kaže:

  Dok su bili radikali, zarđala kašika
  je bila oružje… Otkad su vlast,
  zarđala kašika je simbol standarda građana Srbije!

  I naravno stiropor kao nezaobilazni izolacioni materijal za zaštitu prostate . 🙂

OSTAVITE KOMENTAR