Položen kamen temeljac za Shoppi

Polaganjem kamena temeljca u Subotici je i zvanično počela izgradnja prvog ritejl centra „Šopi“ (Shoppi) u koji će beogradska kompanija MPC propertiz uložiti 10 miliona evra i zahvaljujući kojem će biti otvoreno 250 radnih mesta.

MPC-LIDL
Kako je najavljeno, radovi će biti okončani do kraja godine, a samo otvaranje zakazano je za proleće naredne.

U ovom centru će Subotičanima i ostalim stanovnicima severne Bačke biti na raspolaganju 10.000 metara poslovnih prostora u koje će se „useliti“ 20 atraktivnih imena iz sveta mode, kao što su „H&M“, „New Yorker“, „Tom Tailor“, „Deichmann“ i drugi.

Osim toga, kako je rečeno, park će imati 300 radnih mesta, a odmah u susedstvu planirano je otvaranje marketa „Lidl“.

Retail park

Predstavnik kompanije MPC propertiz Tomas Viladsen najavio je otvaranje za 17. mart.

„Do tada ćemo uložiti maksimalne napore kako bi smo Subotici i njenim građanima obezbedili centar moderne kupovine koji će uskoro postati sastavni deo grada“, rekao je Viladsen.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai naglasio je da će ovim Subotica dobiti prvi moderan tržni centar, u kojem će posao naći 250 radnika, te da zahvaljujući ovom centru Subotičani više neće morati pomenute brendove da kupuju u Mađarskoj ili Novom Sadu i Beogradu.

Ovo će biti prvi u nizu „Šopi“ ritejl parkova u portfoliju kompanije MPC propertiz, u kojem se nalaze Ušće i Immo šoping i autlet centri.

 

TanjugKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR