PRAZNIK KNJIGE I ČITANJA

Tradicionalna regionalna manifestacija Noć knjige biće organizovana osamnaesti put narednog petka 8. juna 2018. kada će se u knjižarama Delfi  i Laguninim klubovima čitalaca od 17 sati do ponoći po najpovoljnijim cenama moći kupiti najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

Zato, ubeležite u svoje kalendare petak, 8. jun, i budite budni da proslavimo još jedan praznik knjige i čitanja!

 KOMENTARI

  1. avet kaže:

    Nisam ni znao da ljudi još uvek čitaju knjige.

OSTAVITE KOMENTAR