Praznik rada u Mini Jugoslaviji – 2. maja

Međunarodni praznik rada, Pokret IV Mini Jugoslavije, tradicionalno će obeležiti 2. maja u u zelenom parku Yugoland. Narodno veselje Jugoslovena i jugonostalgičara iz celog regiona, koje se organizuje 17. godinu za redom, počinje turnirom u malom fudbalu pod nazivom „Jugoslovenski fudblaski velikani“ i Međunarodnim šahovskim turnirom u čast Geze Sekelja, koje će kao novina pratiti i takmičenje u kuvanju ribilje čorbe u organizaciji Udruženja građana „Konoba Kujundžić“.

Za sve posetioce organizatori pripremaju bogat kulturno-umetnički program, kao i ručak (vojnički pasulj i goveđi gulaš) koji će se moći pazariti po sindikalnim cenama, dok sve posetioce očekuje i mogućnost kupovine replike crvenog YU pasoša, kojim se ujedno postaje počasni član organizacije Mini Jugoslavija i kojim je obezbeđen besplatan ulazak u Park Yugoland u narednih 5 godina, kao i brojne planirane pogodnosti. Ulazak na proslavu povodom Praznika rada je besplatan.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Fux kaže:

  Taj jugoland je blizu subotičke umobolnice…možda su odatle pobegli ?

 2. Antun Pisch kaže:

  Super.Cestitam

 3. Covek kome su ubili domovinu kaže:

  @ Fux
  Da li su odatle pobegli nije mi poznato. Poznato mi je da su oni koji su razorili i unistili Jugo-land sasvim sigurno bili umobolni i spadali u jednu odgovrajucu ustanovu.

  Ziveo 1 Maj
  Zivela SFRJ
  Ziveo drug Tito

 4. stormwatch kaže:

  Zivela SFRJ….moja domovina!

 5. Komšija kaže:

  JUGOSLAVIJA – Vekika ideja koju su upropastili mali ljudi

 6. Mimi kaže:

  Druze Tito nisi nas ni pito kad si odno kuruze i zito.

 7. Istina... kaže:

  Jugoslaviju su rasturili oni koji su je stvorili, odluku o tome doneli su 1977. godine na sastanku Bilderberg grupe. To je i CIA obelodanila. Danas je ponovo stvaraju pod nazivom Region. I ponovo će je ugušiti u krvi čim zatreba. Hvala, ali ovoga puta bez mene.

 8. Pravdoljub kaže:

  Maršal Tito, SFRJ! Živela sloboda i neka se zna da svanuće dan kad će ponovo radnici gospodariti svojim životima i svojim radnim mestima. „““UGROŽENI““““zemljoposednici sve više tonu i rasprodaju svoja imanja, stoku i mašineriju jer nema ko da im radi pošto su njihova deca prva napustila državu pljujući po njoj i opet je ostalo malom običnom i ubogom seljaku da obrađuje svoju zemlju i prehranjuje porodicu.
  Kapitalizam nema perspektive i neminovno je da će uskoro sasvim propasti, brod ovoga zla svakim danom sve dublj tone dok ne završi u mulju istorije gde mu je i mesto..

 9. Anonimni kaže:

  Bogu se pomolite, ispovidite i ne laprdajte vise o toj svemocnoj Jugi ( kugi ).

 10. laki kaže:

  @Mimi

  Volim što nas sadašnji pitaju…

 11. Istina... kaže:

  @Pravdoljub

  Davno sam te pročitao i napisao u komentaru da si lažni pravdoljub. Veliki demagog. Ti i tvoji ne nudite ništa sem praznih priča, laži, prevara i obmana.

 12. Fux kaže:

  Lažni komunisti su izdali Tita ,nakon toga su postali vernici koji su izdali i Boga…Radnička klasa …? samoupravljanje …? Fatamorgana za bedake…

 13. Fux kaže:

  @ stormwatch : Domovina …? Zašto nije otađbina …?

 14. Istina... kaže:

  @Fux

  Tita su izdali njegovi projektanti čim je odslužio svoje. Njegovi najveći komunisti su posle po zadatku rasturanja Jugoslavije po nacionalnom i verskom ključu bili najveći vernici. Danas su najveći evropejci. Inače tom stormvaču ta uboga juga nikako ne može da bude otadžbina. Po „difoltu“.

 15. Nekom rat nekom brat kaže:

  @ Mimi
  01. 05. 2019. u 14:02

  Druze Tito nisi nas ni pito kad si odno kuruze i zito.

  Niste ni vi druga Tita pitali kada ste sakrivali zito i kuruze po tavanima i budzacima da bi se sa njime bogatili, spekulisali i profitirali na tudjoj gladi, bedi i nesreci.

 16. stormwatch kaže:

  @Fux

  Rech „otadzhbina“ koriste iskljucivo lazne patriJote koje su i krive za raspad moje Domovine SFRJ! Takvih psihickih bolesnika je pun k…. ovde na sajtu a i u realnosti vec 30 godina.

  25¥×78rAL

 17. Mimi kaže:

  Nikad nisam dozivljavao SFRJ kao svoju domovinu.

 18. Patria nostra kaže:

  @ Mimi
  02. 05. 2019. u 10:33

  Nikad nisam dozivljavao SFRJ kao svoju domovinu.

  A zasto nisi? Ljudi su nezadovoljni rezimom odlazili u emigraciju, ali nikada se nisu odrekli svoje domovine niti su zemlju azila smatrali svojom domovinom. Danas glumiti nekakvog disidenta i opozicionara je suvise bedno i glupo. Gde si bio u ono vreme i na onom mestu kada je trebalo imati muda da se bude opozicija. Da bi bio opozicionar u SFRJ sprecavao te je tvoj rajetinski, snshodljivi, ponizni, i dupeuvlakacki mentalitet. Tvoj genetski zapis nasledjen od isto takvih, pred svakom vlascu poniznih i poslusnih predaka. Kakva god da je bila SFRJ, ostaje nepobitna cinjenica da svi njeni narodi a koji su u njoj ziveli, nisu nikada, ni pre ni posle nje, imali jedan tako kvalitetan, miran i solidan zivot, niti ce ga vise ikada imati. Ziveti danas u Vucicevsko – Dacicevsko – Vulinskoj ekonomskoj i politickoj mocvari i pljuvati po SFRJ je sinonim moralnog sunovrata.

 19. Fux kaže:

  @ Patria nostra : SFRJ je stvorena na otimačini tuđe imovine ,stvorena na leševima ,etničkim čišćenjima…pa tako je i završila kada su se resursi od te otimačine presušili…Sa ekonomske strane takav surogat od te države u biti nije ni mogao opstati…naime glavni slogan te neradničke-samoupravljačke mase je bio: ‘ niko me toliko malo ne može platiti koliko ja malo mogu raditi’. Sad su kapitalisti mnogo pamatniji ,svatili su da nakon filozofiranja i pametovanja onih kojima je SFRJ bila dobra više nista ne znaju ,ne znaju raditi , nemaju tehnologiju ,nemaju novaca a bome više nemogu ni da ponovo pokradu vlasništvo . U državi su ostali samo krediti ,montažne hale gde se prozvodi samo jedan segment proizvodnje , a kapital novci su kod MMF-a. Ostao im je samo buvljak i sitan šverc po tržnicama…

OSTAVITE KOMENTAR