Predrag Rogan novi trener Spartaka

Uprava Spartaka reagovala je munjevito nakon sporazumnog prekida saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem i već pronašla novog trenera.

Za novog šefa struke imenovali su Predraga Rogana, trenera koji je već radio u njihovom klubu.

„Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u Zemunu, Mačvi i klubu TSC iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas“, saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre nešto manje od pet godina bio direktor Omladinske škole Subotičana, a vrlo uspešno vodio je i Spartakovu filijalu, Fudbalski klub Palić.

„Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani“, napomenuo je prvi čovek Spartaka.

Predrag Rogan (44) tokom trenerske karijere radio je i kao pomoćni trener mađarskog kluba Ujpešt Doža, ali i Rada.

 

mondo.rsKOMENTARI

 1. Marinac kaže:

  Simoviću trebao si ti sesti na klupu to bi bilo ‘pravo rešenje’ za subotički fudbal…..

 2. Indijanac kaže:

  Upff, ovo me sad već malo podseća na „fudbalsku prostituciju“.

 3. Indijanac kaže:

  Mislio sam na Spartakovski subotički fudbal.

 4. Lebara kaže:

  Imao sam priliku da saradjujem sa Roganom,covek jeste skolovan ali nesto mu nedostaje i to onda ispliva na povrsinu i sve krene kako ne treba.Nadam se da ce ovaj put biti uspesan jer je vec bio u spartaku u radu sa mladjim kategorijama.

 5. Anonimni kaže:

  sa ovim.igracima …. tesko
  sve je rasprodato

 6. Bob Rock kaže:

  Kada bi se krivica za trenutno stanje procentualno podelila,ubedljivo najmanji deo isao bi na stranu starog trenera.Ovaj put zec je u nekom drugom grmlju.

OSTAVITE KOMENTAR