Predstavljen konkurs za mlade

Danas je u punoj sali Otvorenog univerziteta samostalni saradnik Ministarstva omladine i sporta, Vesna Vukojević, predstavila novi konkurs za mlade koji je otvoren i traje do 11. maja 2012. godine. Do ovog perioda mladi od 15 do 30 godine imaju mogućnost da kao formalna udruženja ili neformalne grupe učestvuju u omladinskom volonterskom projektu Mladi su zakon. Dovoljna je kreativnost, hrabrost, humanost i težnja da se omogući kvalitetniji život omladini putem volontiranja.

 

Zainteresovanost za ovaj konkurs ove godine je bila mnogo veća u odnosu na prethodnu, s obzirom da se na predstavljanju pojavilo više od 60 mladih iz raznih organizacija, udruženja i škola.

 

 

Kako iz Ministarstva najavljuju, između 8 i 10 projekata sa teritorije Severnobačkog okruga ove godine će dobiti sredstva, u iznosu do 100.000 dinara. Da podsetimo, na prošlogodišnjem konkursu učestvovalo je i udrženje mladih web portala Grad Subotica i zahvaljujući dobijenim sredstvima renovirano je i rekonstruisano dečije igralište u Višnjevcu.

 

Smernice za podnošenje projektnih ideja i prijavni formular možete preuzeti na ovom linkuKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR