Privatna škola sa novim obrazovnim profilima: medicinska sestra, fizioterapeut, kozmetičar..

Privatna ekonomska škola “Global” postaje privatna srednja škola “Global”, jer će pored obrazovnih profila iz oblasti ekonomije obrazovati učenike i iz oblasti zdravstva i socijalne zaštite. Đaci će u ovoj obrazovnoj ustanovi moći da stiču obrazovanje za medicinsku sestru tehničara, fizioterapeutskog tehničara, kozmetičkog tehničara i jedan trogodišnji profil-zdravtsvenu negu.

Kako bi unapredili obrazovanje i omogućili đacima svoje škole da stiču obaveznu praksu, turistički tehničari će od sada obavljati praksu u turističkoj agenciji škole. Još jedan korak ka unapređenju nastave i omogućavanje što boljih uslova školovanja za svoje đake, škola je preduzela ostvarujući saradnju sa „Školom intelektualnih veština“ iz Beograda. Tako će đacima “Globala” biti dostupni programi brzog čitanja, mape uma i unapređenje pamćenja.

ekonomska-skola-global-2

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. JaPaDa kaže:

  Jao majko, sad se vec nece samo fakultetske diplome kupovati nego i srednjoskolske. Jedva cekam da mi neka sestra iz „Globala“ vadi krv.

 2. E remont kaže:

  Ovi programi : Mapa uma i unapređenje pamćenja – to me zanima.
  Ja sam za unapređenje uma i mapu pamćenja.
  Još me zanima horoskop i numerologija. Kad će bit tih smerova?

 3. Belial kaže:

  Ono kad neko nema pojma sta je mapa uma al zato mora nesto „pametno“ da kmentarise.
  Ja svom sinu redovno pravim mape uma kada mu je nesto tesko nauciti a kada bi to pravile skole umesto mene bio bih im spreman to i platiti!
  Ali u skolama profesore boli ona stvar da li je neko naucio ili ne ili zasto nije, oni su ispricali sta se treba nauciti i radno vreme je gotovo.

 4. Globus kaže:

  Ovi što udaraju minuse nisu protiv mape uma već protiv vlade na čelu sa Vučićem.

 5. Učitelj Splinter kaže:

  Hoćemo Čirldiresice! Subotica Beverli-Hills ko će doći sa boljim kolima u školu, čija kćer će obući najkraću skuknju i obavezno uvesti ČIRLIDERSICE!!

OSTAVITE KOMENTAR