Problem koji je nastao u ulici Majšanski put nakon kiše koja je padala nekoliko dana

Meštani mesne zajednice „Makova sedmica“ obratili su se televiziji Yu eko, sa problemom koji je nastao u ulici Majšanski put nakon kiše koja je padala nekoliko dana. Kako su rekli stanovnici, njihova ulica je poplavljena od broja 280 pa naviše. Nakon svake kiše već godinama se javlja isti problem sa ovom deonicom puta. Ulica postaje gotovo neprohodna i jedan deo vozača vozi biciklističkom stazom koja je, po rečima meštana dosta pohabana. Poplavljen je i deo ulice na kojoj se nalazi autobuska stanica koja postaje neupotrebljiva nakon kiša. Po rečima žitelja, voda se zadržava i više dana nakon prestanka padavina jer nema gde da otiče.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Megille kaže:

  Kada smo bili deca jedva smo čekali ovakve bare ,jer kod prvih sunčanih dana posle padavina tamo smo igrali fudbal- baš je bilo lepo…

 2. Lerch kaže:

  jer odvodnjavanje..

 3. Fuze kaže:

  Tu je najveći problem što nema kanalizacije i što je Majšanski put niži od svih sporednih ulica pa se sva kiša slije na njega.

 4. Kukac kaže:

  Mala ispravka.Problem nije nastao on postoji godinama.

 5. Potop posle potopa kaže:

  Nije to problem koji je nastao ovih dana već je ovako od kada znam za sebe a stanje se pogoršava od kada plaćamo porez za odvodnjavanje.

 6. Anonimni kaže:

  Ili da rese problem VISKA vode ili da ne placamo odvodnjavanje.Ionako je nametnut samo.

 7. Stanko kaže:

  a da popijemo višak vode?

 8. Stara dobra vremena kaže:

  Nekada davno po seoskim dzadama na Subotickoj periferiji bi se obicno sa svake strane puta prokopao jarak odnosno „jendek“ i voda bi se tamo slivala i sakupljala na radost i veselje pataka dece i gusaka. S vremena na vreme bi stanovnici ulice, svako ispred svoje kuce, ocistili jendek od korova i eventualnog smeca. Kise, snega i nevremena je uvek bilo, ali takve poplave se nisu desavale.

 9. Theo kaže:

  Ali porez na odvodnjavanje mora da se plati!!!!

 10. Ja kaže:

  Kanale koji se iskopaju- sada zatrpavaju sami građani ispred svojih kuća. Svest malograđana je čudo, ni kulture, ni obzira, ni pameti. Samo da njima bude bolje, da im ispred kuće ne stoji kanal već parking za limuzinu. A onda opletu po ostalima. Sve dok smo sami sebi najvažniji-ima da plivamo.

OSTAVITE KOMENTAR