Proširena ulica Miloša Obilića

Radovi na rehabilitaciji kolovoza u ulici Miloša Obilića završeni su juče. Ulica je proširena i presvučena novim slojem asfalta, a vrednost izvedenih radova je oko 2,8 miliona dinara.

Širina kolovoza u ulica Miloša Obilića bila je 4 metra, a kako bi se obezbedilo bezbedno odvijanje dvosmernog saobraćaja ulica je proširena za 1 metar. Radovi na rehabilitaciji kolovoza u ovoj ulici počeli su pre nedelju dana, a završeni su juče. Ulica je rehabilitovana u delu od Aleje Maršala Tita do Arsenija Čarnojevića.

Narednih dana u ulici Miloša Obilića trebalo bi da se uradi horizontalna signalizacija čime će radovi na rehabilitaciji kolovoza u ovoj ulici biti u potpunosti završeni.

Kako najavljuju iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, do kraja godine biće urađena i rehabilitacija kolovoza u ulicama: Petra Lekovića, u delu ulice Braće Majer i u Tolstojevoj ulici.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  hahaahahaha….joj obnove sveobuhvatne…kako ih bre nije sramota? To je deonica duzhine jedno 170 metara, jel tako? Znachi po mom secanju jedno 1/7 cele ulice? Predstoje neki izbori vidim ja, zato se shatro kao radi i „obnavlja“, nije cudo da je mali shizoidni nazi multinik shovinista toliko aktivan – svi botovi, trolovi i patriJote dobili zadatak da aplaudiraju na nepostojecu obnovu i rehabilitaciju.

 2. Rakijada sarmijada ekonomijada kaže:

  A ivicnjaci??? Ovo je samo nabacan asvalt i cao. Sad kad pocne da se kruni… uzas. Dalje nije sastrugan prrthodni sloj nego je sada ulica par santimrtara iznad parking mesta. Super je da se nesto radi ali neka se uradi kako treba!

 3. szoszko kaže:

  Bravo, to vam je tacno 260m

 4. Tanja kaže:

  Predlazem da se prosiri Frankopanska ulica,veoma je frekventna a automobili se tesko mimoilaze.Narocito pijacnim danima.Nadam se da je to planirano bar za sledecu godinu i da ce ovaj predlog procitati bar neki odlucujuci

 5. Ego kaže:

  Nego, postoji li ulica koja je rekonstruisana u celosti ? Cela ulica rođaci !
  Možda prošle godine Zagrebačka ali sve ostalo, pola posla. Provereno.

 6. Lebara kaže:

  A ulica Vladimira Majakovskog onaj deo od Kireske do Jovana Mikica bez asfalta , siri centar a samo 150 metara treba asfsltirati?

 7. lacika kaže:

  Tako kako su je obnovili bolje da nisu.Pa ono je smejurija od kvaliteta obnove.Verovatno su morali negde da pokazu utrosak novca,ide kraj godine.

 8. Seki kaže:

  Stanujem u zgradi ispred cijeg parkinga je napravljena ova slika, i meni stvarno nije jasno zasto je ovo radjeno? Sad su ivicnjaci mnogo visoki tako da lagano mozes da zeznes auto, a sam put mi nije primetno da je prosireno…

 9. AndroidUser kaže:

  Može i Mačvanska…

 10. gligorije kaže:

  moze al pravite sirok put a ne biciklisticke staze kojima se krecu automobili i kamioni.

OSTAVITE KOMENTAR