Proslava prve godišnjice rada restorana meksičke hrane ,,La Cantina“

U sklopu Interetno festivala, a povodom proslave prve godišnjice rada restorana meksičke hrane ,,La Cantina“ koja je održana u subotu, sugrađani su uz bogatu ponudu specijaliteta uživali i u muzici jer su za njih svirali učesnici Interetno festivala iz Meksika. Iz restorana poručuju da im je želja bila da obogate gastronomsku ponudu grada i da će nastojati da kvalitet održe još mnogo godina. Sugrađani koje smo zatekli na proslavi prve godišnjice rada meksičkog restorana ,,La Cantina“ su nam rekli da im se afmosfera izuzetno dopala i da uživaju u muzici marijača.

Pohvalili su jela koja su probali, a oni koji su tamo bili prvi put oduševljeni su ambijentom.Učesnici Interetno festivala ove godine su po prvi put imali priliku da lokalnom stanovništvu predstave svoje običaje i talente kroz obilazak grada. Gošća iz Meksika rekla nam je da je hrana u meksičkom restoranu jako ukusna, da joj se veoma dopada ambijent i da joj je bilo posebno drago što u stranoj zemlji neguju njihovu kulturu. Prema rečima vlasnika restorana ,,La Cantina“, ideja za otvaranje restorana koji uspešno posluje godinu dana, razvila se iz želje da sugrađanima ponudi nešto posebno. Pre petnaest godina kao poslovođa restorana u Meksiku naučio je da priprema specijalitete koje je želeo da prenese i prilagodi našem podneblju zbog čega je hrana u ovom restoranu pikantna, a ne ljuta. Osim kvalitetne ponude u kojoj se nalazi trideset specijaliteta i čak pet vrsta boritosa iz restorana poručuju da su cene veoma pristupačne i da se kreću od 200 do 600 dinara po porciji.

RTV Yu eco



KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR