Prvomajski rok fest na Paliću

Muzički prvomajski rock spektakl – „Stringtown Palić 2016.“ biće održan 30. aprila i 1. maja u Auto kampu na Paliću.

kanjiski put

Posetioci će imati priliku da uživaju u koncertima poznatih grupa: „Perpetuum mobile“, „Električni orgazam“, „Zabranjeno pušenje“, „Orthodox celts“, „Crvena Jabuka“, „Hypnotized“, „Divlje Jagode“ i muzičkim spektaklima DJ – Andy i DJ – Braco.

Prodaja ulaznica za „Stringtown Palić 2016.“ počeće u utorak, 22. marta, a one će se do 24. aprila prodavati po nižim cenama u kafe restoranu „Borsalino“ na početku Radijalca, kafe piceriji „Jumanji“ na Prozivci, kafeu „Priča“ na Korzou, menjačnici „Bucks“ u pasažu na Korzou, kafe baru „Piano“ u Rudić ulici, kafe baru „Studio“ kod Ekonomskog fakulteta, kafe baru „Bongo“ u ulici Vase Stajića kod „Vojputa“, u prostorijama UG „Mladost“ na Otvorenom univerzitetu na 3. spratu, ili naručivati sms-om na broj:061/2472191.  Dvodnevni komplet će do tog datuma koštati 1.590 dinara, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.000 dinara.

Od 25. aprila, ulaznice se mogu kupiti na istim mestima ali po nešto višim cenama, pa će tako dvodnevni komplet koštati 2.000, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.250 dinara.

 

Subotičke novineKOMENTARI

 1. Branko kaže:

  Ovaj „festival“ nema nikakvih veza sa rokom. Uzeti tradiciju dva prethodna festivala, Trenchtown i String, i sramno ih isplagirati može samo u ovoj bari. O konceptu ne bih ni trošio reci.

 2. Anonimni kaže:

  Namece se jedno pitanje kako to da Trenchtown nije mogao a ovi mogu? MZ Palic sada nema nista protiv buke?

 3. delija kaže:

  svaka cast!!!ovo je izuzetno!!!
  grupe samo koje se pozeleti mogu!!!
  bravo grade moj!!!

 4. Safet kaže:

  Drogasiii

 5. Ccccccc kaže:

  Kome se ne svidja bara nek ide u inostranstvo,nikad necu razumeti zasto se pljuje po svom gradu,ja ga volim a baru volim najvise,i podrzavam sva desavanja BRAVOOO za grad

 6. Konex kaže:

  Kakvi si vam ovo Dj-i?
  Jeftina tezga… ni blizu festivala.
  Jedino u svemu ovome su ex yu grupe.

 7. Josip kaže:

  Bravo za UG maldost. Uspeli ste posle x godina. 🙂

 8. Mister No kaže:

  Zurka zurka .

OSTAVITE KOMENTAR