Pucnjava u Metohijskoj ulici u Subotici

Na osnovu prijave građana policija je juč izašla u Metohijsku ulicu koja spaja Bajski put i školu „Sečenji Ištvan“.

Susedi su ekipi Panon RTV-a rekli da su čuli pucnjavu u kući jednog mladića, koga su videli da je istrčao iz dvorišta. Nekoliko minuta kasnije policijski automobil je stigao na lice mesta, a ekipa Panon-a je videla istražitelje koji su ispitivali i radili uviđaj na terenu.

RTV Pannon KOMENTARI

 1. sekula kaže:

  Do kada ce grad da trpi teror te brace, lokalnih kabadahija povezanih sa lokalnim politicarima na vlasti. Diluju, tuku, otimaju, bodigardovi sefa narko grupe i nikom nista.

 2. (ba)laban kaže:

  @sekula

  Koja su to braća bila???… imamo ih više takvih u subotici?

 3. Niko i neko kaže:

  Tek sad pocinje jedan na jedan. Nista nije vise sigurno

 4. samaras kaže:

  sto ne napisu nesto opsirnije ? ne smeju da postavljaju nigde nista od strane vlasti..

 5. sekula kaže:

  (ba)laban
  Mislim da znaš o kojoj braci je rec,kao sto zna vecina sugradjana.Sve pohvale ovom sajtu koji nije poput onog drugog koji objavljuje komentare samo koji velicaju gradsku vlast.Svaka cast i samo napred.

 6. Dobro se zna.. kaže:

  Ko su i braća koja su prošle godine prebila ovoga koji je pucao, imali su zabranu prilaska mu i došli su ali čovek inače „hrabar“ nije ovoga puta smeo drugačije osim „overivačem“. Cvećka do cvećke.

 7. ludak kaže:

  Braca S, dva najveca problema grada Subotica zadnjih desetak godina. CEo grad ih se plasi…ali zaboravili su da i od najjaceg ima jaci….

 8. (ba)laban kaže:

  Nije li jedan još uvek u prdekani?

 9. Vlast,Mafia kaže:

  i ko je pucao na kraju?a ko je upucan?ili je krenulo zataskavanje lagano,tipa pozvonio mob uredniku,novinaru i kraj price…

 10. Mucalj kaže:

  Bravo za policiju strpali ga u zatvor

 11. Sasa kaže:

  Bravo za načelnika sekulica ima najbolje rezultate

 12. Arni kaže:

  Ama koja braca su to?
  Dokle cemo stititi kriminalce?!

 13. Samo istina kaže:

  Ko su braca?

 14. Boske kaže:

  Sto ba ne kazete da ih nema vise dvojica? Raja tako suska a gdje ima dima ima i vatre.. Cim se to toliko skriva od nas vjerovatno je i istina.al se pozivom mnoge stvari resavaju

 15. ognjen kaže:

  e moj Saša….pa taj tvoj načelnik samo diže prašinu i ništa više.Velike igrače nesme ni da pogleda…

 16. Rax kaže:

  Sad sam i ja vec radoznala. Braca ili njihova pozadina,ljudi koji ih stite, su toliko jaki kriminalci, da se suboticani cak i anonimno plase napisati ime brace. Uzas, sta nas zadesilo i ako mi se dobro cini, situacija postaje sve gora.nas grad postaje sve opasnije mesto za zivot. Nekada su se obracunavali izmedju sebe,ali sada postaje i obican gradjanin zrtva. Dovoljno je da se ovakvim tipovima-biznismenima nadjes negde nenamerno na putu. Da te proguta noc, da izgubis imovinu i zivot.ne znam ko ce zaustaviti ovaj tok dogadjaja,ali neko ce morati, kada vec suboticani nisu imali hrabrosti ili zelje, nisu mogli ni slutiti u sta ce se pretvoroti grad, iradili prije 25-30 godina.

 17. (ba)laban kaže:

  @Rax

  Ne plašimo se anonimno napisati ime braće, nego nam taj deo teksta cenzuriše administrator sajta.

 18. zis kaže:

  Anonimno možete da se obratite policiji.Ovde na sajtu ne verujem da će administrator da objavi ime nekoga koga optužujete za nešto a da se niste predstavili i izneli dokaze kojima nekoga optužujete . (sliku,video snimak ,neki dokument koji je dokaz)tako da niko nije kriv dok nije pravosnažno osuđen. To što svi sve znate a ne tiče vas se pokazije vaše licemerje .Ne znam o kome je reč niti me interesuje a vi gospodo znali ste da se sistemom sjaši kurta da uzjaše murta neće rešiti ni jedno pitanje grada a opet ste dozvolili da vas kupe za crvrnu i litru ulja .Posle je…. nema kajanja

 19. Ne igraj se sa nama nikoga ne diramo ali nećemo dozvoliti ovakve podlosti kaže:

  Molim da se tu jave svi građani koje su oni reketriali tukli i silovali nemojte se plašiti svi smo se udružili po cenu života vise oni neće nikoga maltretirati dosta je bilo

OSTAVITE KOMENTAR