Radovi na Gradskom stadionu

Na pomoćnom terenu sa veštackom travom u toku su radovi na sređivanju prostora gde će biti postavljena tribina sa mestima za sedenje kao i zaštitna ograda i mreže.

FK „Spartak“ je jedan od klubova koji su dobili veštački teren koji savez donira kao pomoć klubovima u obnavljanju fudbalske infrastrukture.

stadion (2)

stadion (3)KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Ma … stavite reflektore

 2. pepi kaže:

  REFLEKTORE BRE INACE NEMA FUDBALA U SUBOTICI DALI VAM JE JASNO TO !!!

 3. pista kaže:

  sta ce reflektori samo trose puno struje… i danju se moze igrati fudbal, tako je bilo i nekada….a i rezultati Spartaka su bili bolji i to u daleko jacoj ligi…

 4. Spartak forever kaže:

  Da smo zemlja čuda to se odavno zna, a ova priča oko reflektora je samo još jedan prilog tome. Odluka je FSS da ”igram danju, igram noću, igram sele…” svi stadioni MORAJU imati savremeno osvetljenje, inače nema loptanja u ”elitnoj” ligi. Oni se pokrivaju da UEFA to zahteva! I svedoci smo da navodno samo Subotica i B.Palanka neprilagođeni. Svi ostali su se obezbedili – ima se može se.
  Slučaj Subotice je tragi-komičan, kao u onom vicu – hteo bi ali nema čime, ili korak napred, dva nazad. Umesto da Uprava grada jasno kaže: S KOJIM PARAMA? Imamo suviše dugih važnijih problema i tačka! Svi znamo bar nekoliko prioriteta gde bi te pare bile potrebnije.
  Hoće li nam od reflektora fudbal biti neuporedivo bolji? NEĆE! ZAŠTO onda bacamo novce na nešto od čega nemamo baš koristi, osim možda semenkari? Zar za dobar fudbal obdanica nije dovoljno dugačka? Grad koji jedva čeka donacije i humanitarnu pomoć, pet puta bi trebao meriti pre nego što odluči gde će trošiti. To bi morala znati i gospoda u FSS i tako se ponašati. Ali ne, oni godinama sede u foteljama, odvojeni od stvarnosti zabijaju glavu u pesak kao nojevi i opet prete Spartaku. BTW noj ima veće oko nego mozak.

 5. Spartak 1972 kaže:

  Tragikomično u celom slučaju da Gradski stadion u Subotici nema reflektore u godini 2016. a trebao bi da ih ima od 1972. To spada u osnovnu infrastrukturu jednog objekta te važnosti.
  Prioriteta uvek ima i bilo ih je i kada se gradio stadion 1936. i sokolski dom 1934 i hala sportova 1969. i mali stadion 1963. i bazen 1971. i bazen 2010. i da ne nabrajam sad sve sportske objekte. Reflektori uopšte nisu stavka za grad. Sve drugo je demagogija tipa: pravimo fontanu umesto da nahranimo gladne i sl.
  Ovde je problem druge prirode al ajd da ne dižemo tenziju sada…

OSTAVITE KOMENTAR