Radovi u RK Beograd

Privode se kraju radovi na osposobljavanju dela prizemlja u Robnoj kući Beograd.

Nakon što su zakupili kompletno prizemlje, „Idea“ je početkom oktobra angažovala „DG company“ na sređivanju unutrašnjosti prostora prizemlja. Radi se o delu prema Engelsovoj ulici odakle će biti i ulaz u budući market. Nakon mesec dana sređivanja radovi se privode kraju.

RK-Beograd-2

RK-Beograd-5

RK-Beograd-3

Kako se može nezvanično čuti, spoljašnjost objekta se neće ozbiljnije uređivati zbog čega će zgrada izgledati manje više nepromenjeno bar kada je spratni deo u pitanju. Izvršiće se samo sitne korekcije u sređivanju izloga i eventualno nekog krečenja prizemlja.

Ostatak prizemnog dela poslovnog prostora će biti ispunjen tokom iduće godine.

 

Sređivanje izloga

RK-Beograd-4

Ostaje do daljnjeg…

RK-BeogradKOMENTARI

 1. JimmyQ kaže:

  Postoji li neko u ovom gradu da prima platu i da radi nešto?! Gde su nam silni menadžeri i stručnjaci koji bi sa malo truda u ovakve objekte lako mogli da dovedu poznate brendove na gornji sprat, kao što se to napravilo u NS?
  Nebitno da rade za opštinu ili privatnike….
  Yeah, u 20 godina od robne kuće smo napravili samoposlugu….Dobro za početak, da vidimo šta još znate…

 2. naše ime... kaže:

  Hm. Zadivljujuća je energija kojom čitaoci pišu komentare, a da, pri tom, nisu upoznati s materijom…

 3. VMS kaže:

  Brate …JimmyQ !

  Duvaj lepak dalje.

 4. stormwatch kaže:

  RK Beograd….propala u vreme slavne Slobine vladavine i jos slavnijeg Slobicinog vremea, posle devedesetih se vise nikako nije mogla skupiti i povratiti na barem momenat stare slave, a u svoje slavno vreme t.j. od 1987. do 1991. parirala je bez problema i svakoj od robnih kuca u lancu Hertie i Karstadt, dok je madjarski lanac Skala bio bicikla bez pedale i sa tvrdim gumama naspram RK Beograd.

 5. Učitelj Splinter kaže:

  Zašto ne stave reklame u ta prazna polja? Ne razumem kako ljudi koji vode računa o tome uopšte nisu kreativni..Bolje neka svetleća reklama nego ,,zabarikadirani,, prozor. Ne bi bilo loše da vrate i onaj veliki ekran na dečije pozorište.

 6. Anonimni kaže:

  V Á R J U K — ovo je buducnost CSEKAMO VAS – pogledajte bolje slike.
  Verovatno od 2016-te, dali ce biti kineza, samo da bude jeftino i kvalitetno.

 7. komanč kaže:

  Postoji mali problem. Ako ste pratili šta su o ovome pričali gradonačelnik i drugi iz gradske uprave, mogli ste primetiti da je zgrada opterećena ogromnom hipotekom (nekoliko stotina miliona evra). Zato nikada neće redovno proraditi.

 8. nneko kaže:

  Nekadasnje „Robne kuce Beograd“ tj.svi njihovi objekti, u celoj zemlji su u vlasnistvu Verano Group-a, koji je u stecaju od proslog meseca i ogromnim dugovima. Bankarski dugovi, hipoteke itd.

 9. stormwatch kaže:

  @Ucitelj Splinter

  Apsolutno se slazem sa vama, samo mislim da je i ta firma koja je sponzorisala taj ekran na zgradi Jadrana davno propala, ili neka me neko ispravi?

 10. roki kaže:

  Ala se taj Verano motors dobrano zajebao kad je dao 300 miliona eura za Robne Kuce Beograd. Ulozio u totalno pogresan koncept koji je nazalost kod nas prevazidjen( na zapadu se polako vraca u modu) jer su sada samo soping molovi bitni i interesantni. Umesto da je tih 300 miliona ulozio u soping molove po Srbiji( mogao je u svakom vecem gradu da napravi soping mol kao sto je Suboticki ili Zrenjanisnki….) i sad bi se covek ubijao od para…..tih 300 miliona je bacena niz vetar. Jebiga, vlasnik se zaleteo u pogresan biznis

OSTAVITE KOMENTAR