Rat saopštenjima Mojsilovića i Vučelića

„Đubre komunističko, začepi usta, zavio si nas sve u crno”, opleo je Mojsilović po potpredsedniku FK Partizan, a Vučelić mu je narednog dana uzvratio konstatacijom da je „ludak i da hitno mora da se vrati nazad u ludnicu na lečenje“…

stevan-mojsilovic-milorad-vucelic

U verbalnom okršaju trenera Spartaka iz Subotice i jednog od čelnika crno-belih uvreda ne manjka, a prvi strateg Subotičana, kako kaže, oglasio se poslednji put jer ne želi više da se prepucava s Vučelićem u javnosti.

 
– Vučelić je tom izjavom uvredio sve građane Kovina, posebno one koji se nalaze u ustanovi za mentalno obolele, gde ja nisam lečen. To su bolesni, nesrećni ljudi kojima građani Kovina pomažu kad mogu, čime se ponosim jer sam odatle. Mogu i da ga tužim zbog svega navedenog, ali neću. Jadno je to što je rekao i, pre svega, netačno iako je sve što sam ja njemu ranije poručio istina – pokušava da iskristališe situaciju Mojsilović.

 
Iako optužba da je mentalno bolestan nije jedina koju je Vučelić izneo, Mojsilović je samo tu hteo da prokomentariše.

 
– Na to što je rekao da sam izjavama hteo da se dodvorim Gajbi Simoviću i da sam možda malo više potegao iz neke gajbe, kao i da je Spartak deo kriminalne grupe, zaista neću da trošim reči.

 
U subotu posle poraza od Zvezde Mojsilović je još jednom bio u centru pažnje jer je šutnuo stolicu, zbog čega je isključen.
– Taj moj gest nije primeren normalnom čoveku. Ipak, učinjena je velika nepravda što su me isključili iako je sudija koji je to prijavio glavnom arbitru rekao da nije imao nameru da me na taj način kazne. Nisam nikoga uvredio niti povredio – razočaran je trener tima iz Subotice.

 

ALOKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR