Ratne igre u tavankutskoj šumi

U organizaciji airsoft kluba  V.O.D 024 iz Subotice. u nedelju trinaestog maja, održaće se susret ljubitelja ovog sporta u Tavankutskoj šumi, na potezu – spomenik, Bukta , Zlatni kraj levo ka šumarevoj kući do puta koji levo vodi ka spomeniku i nazad do spomenika.

Po rečima jednog od organizatora preduzete su sve neophodne mere bezbednosti, međutim, ukoliko neko planira da boravi u navedenom delu šume u nedelju posle deset časova prepodne kada počinje tkz.“gejm“- moli se da nosi naočare. Učesnika će biti oko 120 a susret je na državnom nivou.

Što se tiče bezbednosti preduzete su sve neophodne mere.  Za susret je odabrana Tavankutska šuma zbog jedinstvenosti i krajolika.

Tavankut-onlineKOMENTARI

 1. аvet kaže:

  E, baš dobro, ja sam planirao da u to vreme pečem tamo roštilj sa društvom u šumi.
  Naočare ne moram posebno nabavljati jer ih svakako imam, jeste da je dioptrija +12, ali od toga ja još uvek dobro vidim.
  A za ovaj sport prvi put čujem i baš mi je drago što će biti to prvenstvo u isto vreme kad i moje roštiljanje, barem ću da upoznam ove vrsne sportiste.

 2. Berzeker kaže:

  Neko je otisao u vojsku a neko igra point bal. Neko ima sex a neko preferira onaniju. Sve je stvar licnog ukusa i licnih sklonosti.

 3. He..he.. kaže:

  Avet pazi da ti doticna gospoda ne izrostiljaju dobro gu…u 🙂

 4. zis kaže:

  Samo nek paze na migrante da ih ne preplaše pa se vrate nazad,naljutiće se vučko

 5. djuka kaže:

  haha, koji bohoci…

 6. Sojic kaže:

  Bez brige i pameti

 7. NC kaže:

  Vredi pogledati kako izgleda teren posle ovakvih „gejm“-ova.
  O sociološkom/psihološkom aspektu bolje da ne pričamo.

OSTAVITE KOMENTAR