Razvoj u MZ Železničko naselje

U mesnoj zajednici Železničko naselje je u više ulica put posut tucanikom. To su ulice Partizanskih baza, Bajmočka i Kozjačka. Istovremeno, ulice Janoša Hunjadija i Tivadara Puškaša su dobile javnu rasvetu.

Predsednik skupštine mesne zajednice Atila Kikić kaže da su od nadležnog javnog preduzeća dobili obećanje da će se osavremeniti i pijačni prostor. Prema Kikiću je među stanovništvom ove mesne zajednice, koja broji oko 6 hiljada ljudi, pomešana osećanja izazvalo to što se u nekim ulicama razvija putna mreža, a u drugima nema ni kanalizacije.

RTV PannonKOMENTARI

 1. adkersu kaže:

  Alal vera za razvoj. Tucanik 2018. NapreDNO. U sledećem mandatu asfalt 2,5 m širine i 5 cm debljine (naravno, bez ivičnjaka). Živeli!

 2. Jeca kaže:

  Svaka cast makar na tome! Dobili smo rasvetu u Janosa Hunjadija i Tivadara Puškasa koje su noću delovale sablasno i opasno. Medjutim,ako je Kozjacka ,inace susedna ulica ,ove dve kratke ulice,posuta kamencicima,mogle su biti i one posute.Ovako posle malo veće kiše ,ovde se nema gde proci,a da se ne zaglibi u blato.Tako su Janosa Hunjadija i Tivadara Puskasa lepo osvetljene,a blatnjave i dalje kao i ranije.

 3. Dva u jedan kaže:

  Ne uradiš ništa – ne valja, ali ćute. Uradiš nešto, odmah dreka, odmah DNO, ne valja to ništa, zašto ovo zašto ono? Najbolje vas je ostaviti u blatu i u mraku i niko se ne buni godinama…

 4. JaPaja kaže:

  @Dva u jedan
  Koliko sam ja shvatio na osnovu negativnih lajkova koje si dobio nisu krivi svi oni ranije na vlasti koji se decenijama nisu ni setili i pomenute ulice bar posuli tucanikom vec ovi sto su to uradili. Koja logika koja pamet koja mrznja da te Bog sacuva.

 5. pista kaže:

  hehe…Kikic, covek za svaku vlast… pa mogao je da donira neku kintu od DEBELE otpremnine koju je dobio nakon direktovanja sa srednjom skolom u JKP Parking… provereni svmovac.

 6. Eva kaže:

  A gde je kanalizacija ?

OSTAVITE KOMENTAR