Rekonstruisana pijaca u MZ „Željezničko naselje“

Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban je u pratnji direktora JKP “Subotičke pijace”, Dejana Ljubisavljevića obišao rekonstruisanu pijacu u MZ “Željezničko naselje”. U proteklom periodu na ovoj pijaci, između ostalog, izgrađena je nadstrešnica koja štiti prodavce i kupce od atmosferskih padavina.
Ljiljana Knežević već 20 godina prodaje voće i povrće na pijaci u MZ “Željezničko naselje”. Kako kaže, dve decenije je svakodnevno radila pod otvorenim nebom, a sada nju i njene kolege od padavina štiti nadstrešnica što im, navodi Ljiljana, umnogome olakšava posao.
Rekonstruisanu pijacu obišao je gradonačelnik, Bogdan Laban koji je tom prilikom istakao da je cilj lokalne samouprave da radi na ravnomernom razvijanju svih mesnih zajednica na teritoriji Grada Subotice.
Iz JKP „Subotičke pijace“ poručuju da je rekonstrukcija bila neophodna jer su uslovi za rad bili izuzeto loši.
Takođe, navode da je ovo samo prva u nizu rekonstrukcija gradskih pijaca i najavljuju rekonstrukciju još dve. Uskoro će biti izrađena projektno-tehnička dokumentacija za rekonstrukciju Mlečne pijace koja će, a u planu je i rekonstrukcija Tesline pijace.

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. Lenin kaže:

    Sve mi se čini,da je ipak grad dobio milione na loto!Nešto u buđelare nadležnima,nešto malo na investicije.

  2. Salamander kaže:

    Još malo izbornih poruka…recite ljudima koliko je to bilo para potrošeno i koliko ste se ugradili jer koliko vidim sve do sada što je rađeno je bilo malo skuplje da bi se po poslednji put omastio brk.

OSTAVITE KOMENTAR