Rekonstrukcija podruma u Muzičkoj školi

Tokom 2008. i 2009. godine, Muzička škola u Subotici je započela projekat rekonstrukcije i revitalizacije podruma objekta sa ciljem da postojeće prostorije dovede u funkcionalano stanje. Namera direkora Ištvana Antala je da prostorije pretvori u učionice u kojima će đaći imati dovoljno prostora za vežbanje.
Tokom 2009. godine, urađena je prva faza radova i tokom ove školske godine su učionice predate đacima na korišćenje.

Slika

Slika

Slika

Krajm 2009. godine nastavljeni su radovi na preostalom delu podruma, gde se planira realizacija još ok 100 m2 učionica.
Trenutni radovi

Slika

Slika

Treba napomenuti da radove finasira grad Subotica i da je tokom 2009. godine izdvojeno oko 806 hiljada dinara, koja su utrošena u dosadašnje radove. Po rečima direktora škole, za završetak radova je potrebno još odprilike toliko sredstava jer je u delu objekta koji se trenutno radi, potrebno uraditi električne instalacije, grejanje, drvenariju i osvetljenje koje predstavlja najveća izdatak jer je potrebno dočarati dnevnu svetlost.
Kako je u toku donošenje gradskog budžeta za 2010. godinu, ovim putem apelujemo na gradske čelnike da obezbede sredstva za završetak radova u podrumu Muzičke škole.

Radove izvodi Bognar Team iz Subotice.



KOMENTARI

  1. Markes kaže:

    Jedno pitanje! Zar se ne dobija više svetla ako se zidovi ofarbaju u neku svetlu boju? Zašto ostaviše ove cigle koje uzgred rečeno nisu ni dekorativne?

    P.S. Podržavam nastavak rekonstrukcije i nadam se novoj fasadi ove godine.

  2. djomla kaže:

    Tačno je to što si napisao vezano za osvetljenje i boju zidova, što su zidovi svetliji veća je vidljivost zbog refleksije, međutim ovde su hteli da ostave izgled podruma.

  3. Markes kaže:

    Ne mogu da sudim jer nisam bio u tim ucionicama ali nefarbaju se ucionice skola u svetlo iz nekog hira, vec iz potrebe. :| U svakom slucaju, aplauz za rekonstrukciju. :yes:

OSTAVITE KOMENTAR