Remi na Banjici /VIDEO/

Fudbaleri Rada su dočekali Spartak iz Subotice. Posle prvih 45 minuta bio je 0:0, jedini događaj vredan pažnje dogodio se u 29. minutu, kada je Busnić zaradio prvi žuti karton, da bi 40 minuta kasnije po drugi put „požuteo“, pa je Rad ostao sa igračem manje uz gol manje, pošto je Denković sa penala doneo „golubovima“ vođstvo.

No, u 83. minutu Mladenović je uspeo da pogodi i donese svom timu remi.

Spartak je meč takodje završio s igračem manje, pošto je Vladimir Torbica u 88. dobio drugi žuti karton.

Rad – Spartak 1:1

Hot SportKOMENTARI

 1. Lebara kaže:

  Torba kapiten ,jedan je Torba kapiten.Nedaj se Spale aleee…

 2. Sojic kaže:

  Smejurija

 3. VEDRAN kaže:

  Forsirate priču o superligašu FK Spartak Subotica, a ni redak ne pišete o događajima u FK Bačka Subotica.Tamo su došli bolji rezultati sa novim trenerom Savom Pavićevićem,ali su mnogi u Subotici protiv sadašnje nelegalne uprave kluba.Zna se da je bila godišnja izborna skupština i da su izabrani novi ljudi u upravu,registrovano je u Agenciji APR novo rukovodstvo sa predsednikom Lajčom Bašić-Palkovićem,ali im nelegalno rukovodstvo sa tzv. „predsednikom“ ne dozvoljava da preuzmu klub.U gradu se potpisuje peticija protiv uzurpatora vlasti i sve će završiti u rukama vlasti u Beogradu. Naravno, ići će predsedniku FSS, predsedniku Srbije Vučiću, ali i u sedište UEFE i FIFE. Ko pomaže tim nedoraslim mladim fudbalskim kalfama da drže najstariji gradski klub u Srbiji.Sve
  je na sudu u Subotici i svi se pitamo ima li tu kraja u obračunu dve struje.Vidimo da jedna neutralna grupa predlaže nove ljude za vodstvo FK Bačka Subotica, a tu bi trebao biri predsednik dugogodišnji iskusni fudbalski funkcioner prof.dr Dragan
  Vasković,prof.dr Dražen Marić, advokat Slaven Bačić, direktor Tržnice Subotica
  Branislav Joka, poslanik Skupštine Srbije prof.dr Balint Pastor,Pero Savić, Pero Jović,novinar Nikola Stipić,direktor Nacionalne službe zapošljavanja Torbica,prof.
  dr Božidar Lekić i prof.dr Radmilo Todosijević, prof.dr Milan Kekanovic,dr Nenad Ivanišević,dr Branislav Filipović, Modest Dulić, Miroslav Petričević i drugi.
  Naravno, ovo je samo naš predlog i neka bude polazna osnova za buduće novo rukovodstvo najstarijeg fudbalskog kluba sa prostora bivše Jugoslavije.

 4. Lebara kaže:

  Milojko Vukadinovic

 5. djordje kaže:

  VEDRAN …..auh koga si sve nabrojao. Pa najvise Backine imovine je otudjeno upravo za vreme tog Lajce.

OSTAVITE KOMENTAR