Rođena beba-lav u palićkom ZOO vrtu!

U zoološkom vrtu na Paliću pre četiri dana rodila se lavlja beba.

Lavica u palićkom zoološkom vrtu štiti svoje tek rođeno mladunče. Beba je stara četiri dana i majka ne dozvoljava posetiocima da je gledaju. Biolog ZOO vrta kaže da se očekuje da za mesec dana mladunče samostalno trčkara u prostoru za lavove. Još nije poznato da li se radi o dečku ili devojčici jer lavica ne dozvoljava prilazak ni čuvarima.

Zbog toga lavlja beba još nije dobila ime, ali će ZOO vrt zatražiti pomoć ljubitelja životinja prilikom odabira njenog imena.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Vašem zlu dolazi kraj kaže:

  Kao što je obećano u „Novom zavetu“, „Knjiga oktrovenja“. Rađanje behemonta označava početak kraja. Kada ovo đavolje biće gmižući dosegne „Novi Jerusalim“ počinje apokalipsa. Spremite se.

 2. HPTN kaže:

  E, zašto puštate komentare ovog čoveka sa očiglednim problemima? Baš na svaku vest ostavlja komentare potpuno van teme i uvek na isti fazon. Nije dobro ni za njega (ili nju) da iživljava ovakve paranoidne fantazme, pa da ga onda još neki lože ili se prepiru sa njim.

 3. Vesna kaže:

  Na kojim je ovaj drogama? Kalvo zlo kakve gluposti. Najzad da se u nasem zoo vrtu i rodi neko mladunce a ne samo da umiru i odlaze u druge drzave. Kod nas su uslovi katastrofalni, nadam se da xlce u skorije vreme i to neko mali srediti

 4. Trauma based mind control kaže:

  @Vašem zlu dolazi kraj

  Jesi video kako funkcionišeš pošto si prošao inicijaciju i prvih par intervala? Upravo tako kako sam te programirao, seti se da si Only Youuuuu, Only youuuu!

 5. Dragan kaže:

  Brate na kojim si ti drogama.kakvih budala ima na ovom svetu nije ni cudo da dodje do kraja.

 6. Znate ko... kaže:

  Manipulacija javnošću metodom „Problem – rešenje“

  Stvoriti problem da bi se ponudilo rešenje. Istinogovornike predstaviti smetnjom i ukloniti ih. Agentura ojačala aktivnosti, dobar znak – gubi.

 7. Čolović kaže:

  Sjajna vest ! 🙂 Sigurno ću posetiti ZOO vrt ovim povodom 🙂

 8. Sonja kaže:

  Bogami pocela je izgleda apokalipsa tebi u glavi a budale majko draga

 9. SuboticaUberAlles kaže:

  Kakva bogovska trolčina 🙂

 10. BB kaže:

  Zaśto se uopšte palite na komentare dotičnog/dotične. Što više komentarišete viśe ga hranite i dajete inspiraciju za dalje. Ignorišite.

OSTAVITE KOMENTAR