Rok opera na Letnjoj pozornici

Gostujući u emisiji Yu eco popodne, direktor preduzeća ,,Park Palić“, Nebojša Daraboš, najavio je da će se turistička ponuda na Paliću obogatiti novim manifestacijama koje će biti održane tokom leta. Jedna od novih manifestacija je ,,Pozorištance u šumi“ u sklopu koje će od 15.juna biti odigrane prve predstave za decu dok će bebe će moći da uživaju u Teatru u pelenama. U saradnji sa Srpskim narodnim pozorištem sredinom leta planirano je izvođenje multumedijalnog spektakla ,,Rok opere“ na Letnjoj pozornici. Koncert ROK OPERA organizovan je u zajedničkoj saradnji novosadskog Big benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.

U avgustu je planirano gostovanje grupe Kerber iz Niša i izvođenje komične predstave pod nazivom ,,Šta me snađe“ u kojoj glavnu ulogu igra Anđelka Prpić.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. djuka kaže:

  sta reci, program sabija…
  nesa galija? nije bio slobodan?

 2. Hrvoje Macanović kaže:

  Taman sam se ponadao… ali ipak to neće biti klasična rok opera već kolaž od pop i rok hitova u „klasičnoj“ izvedbi. Nešto slično kao što je naša Subotička filharmonija izvodila muzički kolaž od poznatih filmskih tema.
  Trebalo bi više sličnih kulturnih sadržaja, kako na Paliću tako u gradu. U svakom slučaju ideja je za pohvalu.

 3. Daria kaže:

  Bili smo u NS na rok operi… strava je , ljudi , energija, potpuno moderni aranzmani, pevaci fascinantni.. ovaj vid kulture nam treba…dosta vise istrosenih bendova…

 4. Srdjan kaže:

  Dakle , ne moramo u Novi Sad. Dolaze!!!! Bravo!!!

OSTAVITE KOMENTAR