Röszke–Horgoš: Zakrčen granični prelaz iz pravca Mađarske

Zakrčen je granični prelaz na autoputu Röszke– Horgoš na izlazu iz Mađarske, u petak ujutru se čeka do tri sata – saopštila je Glavna policijska kapetanija županije Čongrad.

Onima koji putuju putničkim automobilom se preporučuje da skrenu prema nekom od ostalih graničnih prelaza. Prema Srbiji svakog dana između 7 i 19 rade drumski prelazi Tiszasziget–Đala, Ásotthalom–Bački Vinogradi, Bácsalmás–Bajmok, Bácsszentgyörgy–Rastina.

O radnom vremenu i očekivanom vremenu čekanja na graničnim prelazima se informacije mogu naći na sajtu www.police.hu. (MTI)KOMENTARI

 1. Nenad Bojović kaže:

  Poštovani, interesuje me da li je pušten tranzit kroz Madjarsku iz pravca Srbije sa autom u privatnom vlasništvu? Radnik sam Republike Slovenije sa sedištem firme u Beču.

 2. Djordje kaže:

  Dobar dan. Trebao bi u subotu da krenem za Nemacku iz Srbije preko Madjarske, Austrije sa svojim sinom u posetu suprugi! Imam papire od zeninog prijavka boravka, mesto stanovanja i sve potrebne dokumente za Austriju i Nemacku. Da li se trazi neko posebno odobrenje za prolazak kroz Madjarsku ili ne?

 3. Katarina kaže:

  Šta mi je potrebno za prolaz kroz tranzit Madjarske išla bih u posetu suprugu u Nemačku?

 4. Zlata Babik kaže:

  Dobar dan poštovani,treba nam informacija,treba dete da odvezemo u internat,Nitra u Slovačkoj. Sin ima boravište,suprug i ja ne. Vratili bi se odmah dok njega smestimo,manje od 12h. Dali je moguće i dali nam nešto treba. Hvala u napred
  Zlata Babik

OSTAVITE KOMENTAR