Rukometaši Spartaka u finalu kupa !

Milo za drago. Vratili su Subotičani Kaćanima za prošlogodišnji poraz u osmini finala Kupa, kada su u Subotici poraženi, takođe na penale, ali pošto im nije priznat čist gol, što se utvrdilo kasnije na snimku. Sudije su potom kažnjene.

 

Kaćani su prokockali nemoguće, imali su loptu na manje od minut pre kraja i dva gola prednosti, ali su ostali bez finala.  Najpre je Veselinović pogodio za 27:28, četrdeset sekundi pre kraja da bi Božović  izjednačio rezultat na 28:28 tri sekunde pre poslednjeg sudijskog zvižduka .

 

Pobednika su odličivali sedmerci. Golman Spartaka je  odbranio sedmerce Sudžumu i Kankarašu dok su golove  za Plave postigli Ristovski, Todorović, Veselinović i  Papić .

 

Prvoligaš Spartak je ulaskom u finale izborio učešće u Čelendž kupu! Tačnije, ako ne dođe do iznenađenja i Partizan ne osvoji titulu.

 

Finalna utakmica je danas (nedelja) u 18,00 časova (TV prenos na RTS 2).

 

 

Spartak – Jugović 32:31

SPARTAK VOJPUT: Vukoslavović, Kosović, Vrućinić 5, Pavlović, Ratković, Rojević, Todorović 2 (1), Ristovski 1 (1), Jovanović 3, Kukić (15 odbrana, 2 sedmerca), Distol 5, Papić 8 (5), Božović 5, Veselinović 3 (1).

 

 

JUGOVIĆ UNIMET: Kukobat (7 odbrana, 1 sedmerac), Sudžum 2, Vasić 3 (1), Šipka 1, Kankaraš 1, Radaković 8 (5), Vugdragović 3, Travar 2, Vukovljak, Krsmančić, Jošić 2, Ilić, Stejin, Vučićević 3, Vujadinović 6 (1), Perović (6 odbrana).

 

 

Igrač utakmice: Petar Papić (Spartak).KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR