Sajam zapošljavanja 20. aprila

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 20. aprila 2018.godine, od 10 do 14 časova, u atriumu hotelsko-kongresnog poslovnog centra „Galleria“, ulica Matije Korvina 17, Subotica.

U subotičkoj Filijali NSZ u toku su pripreme za ovu manifestaciju. Nezaposlenim licima održavaju se obuke za Aktivno traženje posla ( pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se adekvatno predstavili poslodavcima na Sajmu zapošljavanja.

Na predstojećem događaju očekuje se prisustvo što većeg broja poslodavaca, a zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti u Filijali NSZ, na adresi, Trg Slobode 3/3 u kancelariji broj 71, odnosno e-mailom na verica.vujadinovic@nsz.gov.rs.
Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 024/644-624, ili 064-802-74-59.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija.

Nezaposlenima je na sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

Sajam zapošljavanja je manifestacija otvorenog tipa, i ovim putem pozivamo nezaposlena lica , kao i lica koja traže promenu zaposlenja da uzmu učešće na predstojećem događaju.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. pepi kaže:

  Valjda savetnik treba da zove svoje klijente da je nasao neki posao !!!! Cinimise da je to njegov ili njen posao !!!

 2. Lenin kaže:

  Nema smisla da idem.Imam preko šest banki.Predao sam more CV-a,i ništa.Svake nedelje predam i onlajn par,ali đaba,retko kad ima nešto za nas matorce sa 8 razreda osnovne.

 3. Pametnjaković kaže:

  @Lenin
  U Titovo vreme Vi biste sada već bili gospodin čovek, u penziji, čini mi se da je bilo 55 godina za žene i 60 godina života za muškarce starosni uslov za odlazak u penziju, nisam siguran, ali mislim da je onda tako bilo.

 4. Lenin kaže:

  @Pametnjaković Tako je!Tast mi je sa 60 otišao u penziju i to ne baš zanemarljivu.Dugo je imao samo 4 razreda osnovne,ali je završio u večernjoj školi pa je postao smenovođa,sa time da je i dalje bio transportni radnik.Onda su još poštovali radnike.

OSTAVITE KOMENTAR