Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker“

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i predstavnici grupe ponuđača: Građevinskog preduzeća „Yumol“ d.o.o. iz Subotice (kao izvođač) i „DG Company“ d.o.o. iz Subotice (član grupe ponuđača), potpisali su, 16. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova – Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker“ u Subotici.

nepker madjari subotica (2)

Vrednost ugovorenih radova na sanaciji i poboljšanju energetske efikasnosti objekta „Nepker“ – sanacija krovne konstrukcije i zamena krovnih prozora – iznosi 3.351.068,40 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 60 dana od dana zaključenja ugovora.

Gradonačelnik Jene Maglai i predstavnik preduzeća „Cim Gas“ d.o.o. iz Subotice potpisali su, 16. septembra 2015. godine, Ugovor o javnoj nabavci za izvođenje radova – Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker“ u Subotici.

Vrednost ugovorenih radova na sanaciji i poboljšanju energetske efikasnosti objekta „Nepker“ – adaptacija instalacija za gasno grejanje – iznosi 1.076.912,40 dinara, sa PDV-om. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi u roku od 59 dana od dana zaključenja ugovora.

Bespovratna sredstva za finansiranje projekta „Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta ’Nepker’ u Subotici”, obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, po konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti u Subotici, Kanjiži i Vršcu.KOMENTARI

 1. Daddy kaže:

  „““Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker“ u Subotici.“““

  Umesto u bolnicu gde ozbiljni bubrezni bolesnici, trudnice i mnogi drugi nemaju ni ventilaciju, ciste carsave i jos mnogo toga ulaze se u Nepker.

  Necu se izrazit sta mislim o ovom (u)laganju a i o Maglaiu jer mi ne bi prosao komentar.

 2. stormwatch kaže:

  „Sanacija i poboljšanje energetske efikasnosti objekta „Nepker““

  HAHAHAHAHAHHahhahahahahahaHAHAHAHAHAHHAHAHAHAhah ahahahahhahahahahhAHAHHAHA HAHahhahahahahHAHAHAHAHAHHA.

  Ma Acidcow je amaterski pitschkini dim naspram entertainmenta koji se moze naci na ovim stranicama. Koliko se ja secam, u ono vreme kad su puknute preogromne pare na obnovu Nepkera, pricalo se i pisalo kako je to zgrada sa fantasticnom energetskom efikasnoscu, nema take u Evropi i ostali arsenal sponzorisanih superlativa.

  Mada je meni onaj stari Nepker sa onom drvenarijom aka Posta Kocsi Csarda, protkanom neminovnoscu brutalne Vojvodjansko/ Bacs Kiskunshe zime i depresijom pustare jos uvek lepsi nego to sto je tada uradjeno. Eto, posle samo par decenija kratkih, opet Nepkeru treba novo ulaganje koje ce ga iz temelja poboljsati, i ko ce da ga uradi neg Cimgas….KLAP KLAP KLAP KLAP KLAP……ajde vec dajte jebene novce za nesto sto ce biti na korist gradjanima, u restoranu je svakako toplo od domace palinke na 62 grada i pusenja hiljada cigareta, a energetsku efikasnost mu necete poboljsati nikako, er da bi to uradili u zimskom periodu postoji samo jedan nacin – vrata otvarati samo 4 puta u toku radnog vremena i izbaciti onu ogromnu staklenu galeriju gde je sank.

 3. glupi SNS kaže:

  @Daddy

  Madjari forsiraju svoje. Koga boli tuki za bolnicu i bubrezne bolesnike. Vrh SVM se svakako leci u matici, oni ne zalaze u nasu bolnicu, tamo ide samo plebs.

 4. Daddy kaže:

  @glupi SNS

  Mnogo si dobru rec upotrebio: „Plebs“

  Nego i siromasni Madjari oboljevaju, bolest ne poznaje naciju ili religiju, a ne samo to, eno u Horgosu samohrana majka (Madjarica) odhranjuje malog junacinu u 21-om veku u kuci BEZ STRUJE!!!

  Dati su sad ljudima madjarski pasosi, sto je mnogima pomoglo da ne kazem i spasilo ih da ne provedu zivot u Subotici / Srbiji uzaludno se nadajuci da ce stoka past sa vlasti i da ce doc neko nov i bolji (samo se menjaju u krug, ukljucujuci i DS) i da ce makar deci bit bolje.

  Tu su otvorili ventil, pustili pritisak napolje tako da sad ne moraju da brinu da ce narodu prekipit i da ce se dic na noge a i ulice, a u nekoj bajki jos ih i potrpat u zatvore a „legalno“ stecena bogatstva im oduzet (gde bi ne samo isplivali iz krize nego postali jedna od bolje stojecih drzava u Evropi)

  Tuzna je sudbina ovi dana, fali joj neki heroj a takvog danas ni na vidiku nema.

  Nama fali politicka stranka koja se zove KPI (komisija za poreklo imovine)!

  I policija i pravosudje koji nisu tu da sputavaju i kaznjavaju vec kaznjen narod nego da ga zastite.

  Demokratski kapitalizam je toboz „civilizovan“ (s razlogom pod znacima navodnika) nacin za porobiti i nemilosrdno zloupotrebiti narod, drustvo, zajednicu za / u korist pojedinaca.

  Dok ovo zlo ne skinemo s kicme, nece bit bolje!

  (dosta sam ljut pa mi ne zamerite ako se nisam bas dobro izrazio)

 5. stormwatch kaže:

  @daddy

  Kazem ja, acidcow je pitschkin dim.

  quotujem usera daddy

  „Tuzna je sudbina ovi dana, fali joj neki heroj a takvog danas ni na vidiku nema.“

  Ja bas upravo nekako vidim tebe kao tog neopevanog heroja tuzne sudbine – ti si Daddy aka Onjegin, sto znaci da imas neverovatnu moc da pravis blitzkriegove, palis masu, stvaras konfuziju, ali si ipak najpoznatiji kao stvaralac, t.j. proizvodjac, a proizvodi i industrija su bas ono sto je potrebno Subotici da se pokrene, evo…otvori poslovnu zonu za fabrikovanje istorije, to je domen u kom si ti doktor doktora nauka. Zato ti lepo stisni muda i budi taj heroj, jer kako ono beshe….lazh izgovorena 1000 puta postaje istina, danas je bitno kako je upakovan produkt. A sadrzaj… ma ko jebe sadrzaj.

OSTAVITE KOMENTAR