Saopštenje gradskog odbora Pokreta socijalista u Subotici

Žene Pokreta socijalista gradskog odbora Subotica najoštrije osuđuju retoriku i ponašanje Sergeja Trifunovića,koji svakodnevno besramno omalovažava i vređa žene Srbije. Ne možemo da razumemo da niko iz Saveza za  Srbiju ne osuđuje takve izlive mržnje i dozvoljavaju da se žene Srbije vređaju na takav način, samo zato što ne podržavaju njihove nazovi proteste i njihovo neprimereno ponašanje. Nećemo upotrebiti niti jednu ružnu reč, kojom bi mogle da nazovemo  Sergeja,Jeremića,Đilasa,Obradovića, jer smo svesne da je to njihova retorika, kojom oni žele da u budućem političkom životu Srbije,vladaju njome. Ali gospodo iz Saveza za Srbiju, žene u Srbiji su majke,kćerke,supruge,sestre, koje se bore za sebe i svoju porodicu radom i svojim zalaganjem, kako za porodicu, tako i za svoju zemlju Srbiju.

Članice Pokreta socijalista neće dozvoliti da se na ovakav način vređaju žene u Srbiji, nastavićemo da se borimo protih bahatih primitivaca legitimnim putem, kako niti jedna žena ne bi doživela ovo što doživljavaju žene koje drugačije misle od njih.

 

Do pobede!

Aktiv žena Pokreta Socijalista u SuboticiKOMENTARI

 1. Raspop Teodosije kaže:

  Pokret socijalista, oni vulinovi?
  Bože dragi imali ko normalan u ovoj nesretnoj zemlji ?

 2. Indijanac kaže:

  A ko je taj Sergej Trifunović i kakve veze ima on sa nama i sa ovim portalom?
  Prvi put čujem za njega.
  Ako biste malo pobliže objasnili o čemu se ovde uopšte radi.

 3. Ime kaže:

  Vi to ozbiljno?

 4. saša kaže:

  Raspop Teodosije
  Za normalne ne znam ali nepismenih poput tebe ima.

 5. Xpedient kaže:

  Jeste vi to počeli da prenosite Vučićeve kučiće?

 6. rax kaže:

  za ovaj pokret prvi put cujem, ali mora da su neke pametne zene. zar je ovo jedino oko ceka su se oglasile? sergej je za sada samo jedan gradjanin i niko i nista vise. kako se ove zene nisu oglasile od silnih bljuvotina u parlamentu srbije. taj primitivizam koji se tamo cuje je pravi raritet na planeti, a ove brizne zene cute. danas jedna ovim zenama vrlo bliska politicka licnost, izjavila da seseljeva izjava prema jednoj zeni politicarki da je ustaska kurva, nevazeci, jer nije izgovorio u mikrofon! molim gradsubotica.co.rs. da ne objavljuje ove nebitne, glupe zadruge, koje kakvih zena ili slicnih. ostavite nam bar jedno mesto, gde se mozemo odmoriti i ostati iole normalni.

 7. komenti kaže:

  Uz svo postovanje, da li bi „zene“ mozda mogle da po rodnoj ravnopravnosti daju i izjavu o Vulinovoj tetki?

 8. bac Vranje kaže:

  hahaah… ma tetka je dedodirljiva… ona nije zena//ona je super zena…zamisli pozamljivala novce dezerteru vulinu okji je u kanadu isao po njih bez ijednog pecata u pasosu..Suer teta i super zena

 9. S&S kaže:

  Čovek je prozvao samo jednu kurvu, zašto se sad sve javljate?

 10. Đuro kaže:

  Haha ovo sve gospođe ministarke

 11. Role kaže:

  @S&S
  Svaka čast na komentaru….volim kad me neki kom. nasmeje

OSTAVITE KOMENTAR