Saopštenje za javnost

U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice kružnog toka na raskrsnici ulica 51. Divizije i Majšanski put u Subotici. Ove radove u ime Grada vodi i koordinira JP “Direkcija za izgradnju grada Subotica”. Predmetna raskrsnica je u prethodnom periodu bila označena kao kritična, što je zahtevalo izmenu režima saobraćaja.

Trenutno se izvode radovi na  izmeštanju elektroinstalacija od strane Elektrovojvodine. Nakon toga – 25. septembra 2015. godine počinje postavljanje kanalizacionih cevi (kolektor VII), od strane JKP “Vodovod i kanalizacija” (očekuje se da će ovi radovi trajati 3 nedelje), posle čega će uslediti izvođenje radova na izgradnja kružnog toka, za šta je prema ugovoru sa firmom “Vojput” predviđeno 35 kalendarskih dana. Vrednost investicije iznosi 11.3 miliona dinara.

Raskrsnica ulica 51. Divizije i Majšanski put će od dana 25. septembra  do okončanja radova biti zatvorena za saobraćaj zbog izvođenja radova na izgradnji. Saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, odgovarajućom vertikalnom signalizacijom.

U prilogu se nalazi grafički prikaz izmene režima teretnog i autobuskog saobraćaja u naznačenom periodu.

 

KABINET GRADONAČELNIKA

promenasaobracajaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR