SBB Subotica Business Run na Palićkom jezeru

Prva u seriji poslovnih trka SBB Serbia Business Run održaće se u Subotici 11. aprila u 17 časova, posle posla. Serbia Business Run se ove godine prvi put održava u ovom delu Srbije, na Palićkom jezeru. Prijave do petka 5. aprila.

U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Pobednik je onaj tim koji ima najmanje zbirno vreme za prva tri učesnika u timu. Svaka kompanija prijavljuje jedan tim bez obzira na broj učesnika.

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata. Posle trke zaposlene očekuje After Run žurka na kojoj će moći da se opuste i druže, kako sa svojim kolegama, tako i sa zaposlenima iz drugih kompanija.

Više od 350 zaposlenih iz 50 kompanija sa teritorije Subotice se već prijavilo za ovaj najveći tim bilding događaj u Srbiji. Budite i vi deo njega!

Rok za prijavu ekipa je petak 5. april 2019.

Više o Subotica Business Run: http://www.serbiabusinessrun.com/subotica/

Partner SBB Serbia Business Run serije je Privredna komora Srbije, a u 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Serbia Business Run

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka u kojima učestvuju zaposleni iz kompanija sa teritorije Srbije. Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Učešćem na trkama zaposleni svojim timskim duhom pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

U pet najvećih gradova u Srbiji – Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac, Serbia Business Run okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Organizator serije Serbia Business Run je Beogradski trkački klub. Beogradski trkački klub je prvi i najveći rekreativni trkački klub za sve ljude koji bi da počnu ili unaprede svoje trčanje.

Partner na organizaciji trke u Subotici je sportsko udruženje Horizont.KOMENTARI

  1. hh kaže:

    A ja mislio da je to Mirkov SBB

OSTAVITE KOMENTAR