Simović o aršinima UEFA: Stadion u Subotici mnogo bolji od onog u Irskoj

Zbog, po UEFA, nezadovoljavajućih uslova na novosadskom Karađorću Spartak mora da igra na Marakani

Spartak će Brondbi dočekati na stadionu „Rajko Mitić“.

– Morao bih nešto da prozborim o tom, tabu-problemu kod nas. Nezadovoljni smo tretmanom, čini mi se da za srpske klubove važe neki drugi propisi. Ništa ne bi bilo sporno da u Kolerejnu, u Severnoj Irskoj, nismo zatekli ruinu od stadiona, sa svlačionicam da te glava zaboli. Ne znam da li bi taj objekat ispunio uslove za mečeve Super lige. Garantujem da je stadion u Subotici, u ovom trenutku, mnogo bolji od onog u Severnoj Irskoj. Moramo da smognemo snage, uz pomoć FSS, da se izborimo za bolji status i tretman. Jednostavno, imamo zajednički i evidentan problem! – kaže čelni čovek Spartaka Dragan Simović za Žurnal.

Sportski žurnalKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Napred plavi golubovi.

 2. I.S. kaže:

  Pa odreši kesu Simoviću.
  Časti malo zvaničnike, kao što si sudiju za penal 🙂

 3. Bob Rock kaže:

  Da se razumememo.Nisam ljubitelj lika i dela g.Simovica.Jeste,penal je bio smesan.
  Ali,da nije bilo g Simovica,ma sta mi mislili o njemu.Spartak danas ne bi postojao,poput Proletera uz Zrenjanina,Hajduka iz Kule itd.Setite se uostalom,treca liga Srbije.Takoreci juce su izbacili Spartu iz Praga,klub sa osam reprezentativaca solidnih zemalja,sa budzetom deset i vise puta vecim od Spartovog.I u takvoj situaciji gore potpisani porucuje potplati UEFU,ko ce nama udovoljiti.Hvala Spartaku sto mi je priredio dva sjajna cetvrtka u kojima sam uzivao cini se isto kao i kada je Antika Puhalak tamo negde u prolece 1990 pokidao Pudara za poslednju veliku pobedu nad tada mocnim Hajdukom iz Splita.

 4. IS. kaže:

  @Bob Rock
  FIFA , a i sport generalno ima nešto što se zove fair play, ne znam jesi čuo ikada za to.
  Plaćanje penala, mahinacije, nameštanje utakmica,da bi klubovi izašli u Evropu nije fair play. Znači nisu svojim stvarnim rezultatima i trudom došli do nečega, nego su smuljali.
  Što bih ja podržavao muljatore? Znam, reći ćeš, ali to je tako svugde u svetu, pa i u mnogo jačim ligama nego što je naša. Baš me briga. Ja volim sport i pošteno postignute rezultate. Dosta je Toleta i njemu sličnih.
  A za zvaničnike UEFA ne brini, potplatio bi on njih davno, nego toliko baš nema. A možda se ni ne usuđuje da pita, šta znaš, možda su pošteni.

OSTAVITE KOMENTAR