Smeće i narasla trava vladaju igralištem na Makovoj Sedmici

Posao uređivanja dečjeg igrališta na Makovoj sedmici u Subotici pripada preduzeću „Čistoća i zelenilo“.

foto: pannon tv

Na dečjem igralištu na Makovoj Sedmici u Subotici vlada nered, trava je zarasla u korov, smeće je na sve strane. Posao održavanja igrališta spada u nadležnost Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“. Potražili smo nadležne, ali uprkos višestrukim pokušajima, nismo useli da dođemo do informacija vezano za ovu situaciju.

Smeće se nagomilalo, trava i korov su izđikali, a unaokolo su razbacani čikovi cigareta. Iz kante za smeće koja se nalazi u blizini se preliva smeće. Zbog nepodnošljivog stanja igralište zjapi prazno, nema dece koja se igraju na njemu.

Održavanje bi trebalo da vrši JKP „Čistoća i zelenilo“, ali uprkos više pokušaja, do informacija nismo uspeli da dođemo.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Komsija kaže:

  Pogledajte samo na cega lici decije igraliste u Velebitskoj ulici u MZ Gat

 2. freestyle kaže:

  problem je sto je poglavica grada samo na pola puta prema makovoj 7…. tako se onda i majsanski put asfaltira samo do njegove ulice, pardon do kruznog toka, tako zvuci zvanicnije… Da se doselio pod sumu, imali bi 4 trake od grada do sume, posecenu travu, cista igralista, vodu, kanalizaciju… da ipak ima sta da razgleda dok ide kuci… jbg…

 3. Pera kaže:

  Tako je i u kireskoj,Hrastova nema igraliste koje je obecano.Nema kosenja trave.Smece svuda.Ovo je strasno.Da ne spominjem vlasnike pasa koji ne ciste izmet za sobom .

 4. Anonimni kaže:

  Sto se tice smeca na makovoj i korova to je nesloga gradjana tog predela i bezobrazluk sto tako nesto rade.Pogledajte vec jednom ulice na sta nam lice,makadami i sve rupa do rupe. Konkretno mislim na ul.Djerdja Lukaca sto je stvarno losa za prolaz

 5. vasojević vaso kaže:

  Poglavica je bio ovih dana sa svojim kumovima u Kinu da se provodi,a vi moji sugradjani pitajte se odakle novac za te bahanalije po Kini.O milionskim ulaganjima po Crnoj Gori da i ne govorimo,okupirao je Subotičku carinarnicu odakle izvlače novac.

 6. S&S kaže:

  Prosto da čovek ne poveruje. Zar vas ovakvo stanje još uvek iznenadjuje? Zar Vi, gradjani Subotice, još uvek očekujete od ovih zalutalih ov – ca da nešto urade za naš grad od naših novaca. Ovi nisu došli da za ovaj grad nešto urade, već da uzmu dok još ima.

 7. Makova kaže:

  Nalicu preduzmi nesto

OSTAVITE KOMENTAR