Spartak predstavio pojačanja

Fudbalski klub Spartak se pred nastavak sezone pojačao sa četiri nova igrača.

Novajlije je predstavio sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

foto: hot sport

 

– U odnosu na odlaske igrača reagovali smo na dolasku novih fudbalera. Odlaskom Šimure doveli smo Đorđa Radovanovića, kapitena FK Bežanija koji je u prvom delu prvenstva postigao devet golova. Stigao je i Lazar Tufegdžićkoji može da igra na više pozicija, u veznom redu i po boku. Nikola Tripković se golovima dokazao u Čačku, radi se o centralnom napadaču koji je 1998 godište. Zadnji dan prelaznog roka došao je i Vladimir Otašević koji je će sigurno pomoći u odbrani.

Subotičani pamte Vladimira Otaševića, koji je pružao odlične partije u Spartaku i sada se ponovo vratio u Suboticu.

– Stigao sam ponovo u Spartak. Kada sam dobio poziv od sportskog direktora nisam se dvoumio jer znam da se radi o jednom organizovanom klubu koji proteklih godina pokazuje put kojim želi da ide. Trudiću se i mislim da ću uspeti da pomognem ovoj mladoj ekipi koja ima puno talentovanih igrača. Atmosfera je odlična, ljudi oko kluba se trude da nam izađu u suret što se tiče uslova. Važno nam je da napravimo dobar start jer ovoj mladoj ekipi treba samopouzdanja.

Nikola Tripković došao je iz Fk Borac:

– Snašao sam se za sada veoma dobro. Ekipa je puno talentovanih igrača, sve za sada ide kako treba. Klub je odlično organizovan što su i dokazali prethodnih godina. Očekujem da opravdam očekivanja i da mi novajlije pomognemo da se Spartak vrati na poziciju koju zaslužuje.

Iz Fudbalskog kluba Sinđelić došao je Lazar Tufegdžić:

– Želeo bih prvo da se zahvalim Upravi klubu, šefu stručnog štaba i samom stručnom štabu na ukazanom poverenju. Mogu da obećam da ću pružiti dobre igree i opravdam moj dolazak. Grad Subotica je veoma lep, atmosfera u ekipi je dobra i jedni drugima pomažemo.

Centralni vezni igrač Đorđe Radovanović došao je iz FK Bežanija:

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas i zvanično predstavljen u klubu. Prošao sam pripreme sa ekipom i za sada sve ide kako treba. Nadamo se dobrim rezultatima i što boljoj poziciji na kraju prvenstva.

 

hotsport.rsKOMENTARI

 1. afet kaže:

  koja tuga izgleda da se spremamo za drugu ligu

 2. (bivši) Marinac kaže:

  Gde su vam igrači iz škole fudbala? 10 godina dovlačite decu svake godine autobusima iz svih krajeva.a baš nešto ne vidimo da su se naigrali u prvom timu…. A ostaje dugogodišnje pitanje ko plaća troškove te dece (grad naravno). Ko snosi troškove radnika i rezija na gradsk stadionu (grad naravno) a ko stavlja pare u svoj dzepić od ucestvov u evropi.prodaje igrača itd (GAJBA SIMOVIC NARAVNO)… Uz opasku da su na fasadi jadran bioskopa stavili uz natpis Fk spartak i stari grb spartaka s željezn znakom i god osnivanja 1945 sto je PROTIVPRAVNO jer je taj klub ugašen….tako da bi bilo lepo da stave grb sadasnjeg (gajbinog privatnog spartaka koji je nastao od fk horgoša)

 3. Lebara kaže:

  U pravu si bivsi Marinac,ali ne brini Gajba je podmirio najvaznije iz gradske uprave pa cute.

 4. Prozivka kaže:

  @bivši marinac-bravo, lepo rečeno.
  I zar Simoviću nije jeftinije da plati penal tu i tamo, nego da dovodi i plaća nove igrače???

 5. Navijač,ali bivši kaže:

  Biće to divan stadion sa novom infrastrukturom,najNAPREDniji i najlepši u drugoj ligi-deće bog! -Ovo više nije klub građana ovoga grada,zato i nemate gledalaca,mada se finansirate iz njihovih džepova!

OSTAVITE KOMENTAR