Spartak Vojput nadigrao Crvenu Zvezdu

Rukometaši Spartak Vojputa uspešno su nastavili takmičenje u Prvoj ligi. Oni su u subotičkoj Hali sportova pred oko 250 gledalaca savladali ekipu Crvene Zvezde sa 27:21 u okviru drugog kola.

Dobro su započeli meč Subotičani, poveli su golom Kovačevića u prvoj minuti susreta. Ubrzo je nakon gola Papića na semaforu stajalo 6:2 za domaće. Usledile su odlične odbrane Tepavca, golmana Crvene Zvezde koji je tokom celog meča zadavao ozbiljne probleme domaćinima, čijim zaslugama su gosti stigli na samo gol minusa 6:5. Poboljšali su rukometaši Spartak Vojputa preciznost i nakon golova Papića i Jelića ponovo došli do četiri gola viška 10:6, zatim i na prednost od pet gola 12:7 nakon pogodtka kapitena Papića u 25. minutu. Gosti uspevaju da smanje rezultat u poslednjih pet minuta tako da se na odmor otišlo sa 13:11.

 

Početkom drugog poluvremena usledile su ponovo bravure golmana Tepavca koji je „skinuo“ nekoliko čistih pozicija kada se našao sam pred igračima Spartaka. Najviše zahvaljujući svom golmanu Crvena Zvezda je uspela da izjednači rezultat u 38. minutu na 14:14, nakon izvanrednog gola Stepanova koji je leđima bio okrenut ka protivničkoj mreži. Usledila su tri brza gola domaćih koji preko Kovačevića, Distola i Papića dolaze do 17:14. U tim momentima napokon su slomili otpor odbrane i golmana iz Mokrina. Novim golovima Distola rezultat je u 46 minutu glasio 20:15. Nisu do kraja susreta Subotičani dozvolili nikakva iznenađenja. Najefikasniji u domaćim redovima bio je Distol sa 6 golova za njim odmah sledi Papić sa 5 golova.

 

RK Spartak VojputKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR