Spartaku samo bod protiv Zemuna /VIDEO/

Nastavlja se jesenja rasprodaja bodova. Daleko od svog stadiona fudbaleri Spartaka nisu favoriti iako su formalno domaćini. Zašto je renoviranje terena trebalo početi baš prvog dana prvenstva, zašto su rasprodati svi igrači za koje je neko dao ponudu – ostaće pitanja kada dođe kraj ove poražavajuće polusezone.

Ovaj put je Zemun uspeo da ostane neporažen u Kuli.  Milošević i Denković su u prvom poluvremenu doneli lepu zalihu golova Spartaku, ali je sjajan bio Namibijac Hendrik Somaeb, koji je sa dva gola u drugom delu igre doneo bod gostima iz Zemuna.

FK Spartak Subotica – FK Zemun 2:2 (2:0)
26’ Milošević, 40’ Denković; 55’, 72’ SomaebKOMENTARI

 1. Lebara kaže:

  Treba da prestanu da govore da im je vazna pobeda za prikljucak u gornji deo tabele i da se osveste dok nije kasno i da je svaka pobeda ,ako je bude ,vazna u teskoj borbi za opstanak.

 2. afet kaže:

  hahahahaha

 3. Bunja kaže:

  Bod ko kuća!

 4. B/M kaže:

  e (s)afete zagrcnuo se jednog dana

 5. Pepinyo kaže:

  Sta se moglo ocekivat rasprodali sve sto valja i sad bi mi opet da budemo u gornjem delu tabele !!! Vratite nam trenera Veselinovica ovaj Rogan samo hvali protivnike kakav je on trener !!!

 6. slobo kaže:

  Gajba debelo zaradio na prodajama igrača i evropskim utakmicama i ne može se prošla sezona ponoviti sa renoviranim timom bez kvalitetnih igrača tipa nikolić, ivanović, savković, đuričin, stojković, radovanović, hajdin? Ali, to je bio Gajbin izbor u njegovom privatnom klubu. Verovatno na polusezoni sledi i prodaja čečarića i šimure

 7. Bunja kaže:

  Gajbi nije u interesu da se vrati Veselinovic…

OSTAVITE KOMENTAR