Spartaku teško već na drugoj prepreci

Žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope održaće se u Nionu 19. juna, a tada će po dva moguća imena svojih protivnika saznati Partizan, Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice.

Sa koeficijentom 3,75  Spartak iz Subotice će biti povlašćen u prvom kolu.

Mogući rivali su slabiji timovi sa Farskih Ostrva, Malte, Gibraltara, Letonije, Litvanije, Estonije, Luksemburga… Međutim, ima i tu ‘mina’ poput Ferencvaroša, Ujpešta, Širokog Brijega, Vaduca i Budućnosti iz Podgorice.

Istog dana u Nionu će biti održan žreb i za drugo kolo kvlaifikacija za Ligu Evrope. Drugo kolo za Spartak je već ‘pakao’. Mogli bi da nalete na Sevilju, Bešiktaš, Spartu iz Praga, Kopenhagen, FSCB, Genk, AZ Alkmar, Lajpcig, Barnli, Atlantu i Bordo.

Hot SportKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Sve je to ok. Samo kad bi igrali u SUBOTICI ne negde drugde !!!

 2. B.S. kaže:

  Prebrodiće teškoće, sviraće im sudija penal 😀

 3. Hrvoje Macanović kaže:

  Ovo leto, ako Bog da, radiće se atletska staza, podiže se i menja kompletna trava na stadionu, treba da se rade svlačionice, a posle toga da se instalira i novi semafor.
  Ali to, nažalost, nije dovoljno za velika evropska takmičenja. I dalje će da nedostaje medicinski prostor, masažni i antidoping prostor, a gde su tek uređene novinarske i vip lože, pa natkriveni prostor za gledaoce, pa bolje stolice….
  Treba jako puno novca, a i da ga ima – ne može baš sve odjednom.

 4. punisher kaže:

  Eh samo da dobijemo Liverpool u finalu….

 5. realista kaže:

  spartak ce sa ocajnom ekipom u prvom kolu da izgubi i od farana. Cemu je trebala ova namestaljka i po svaku cenu da se igra Evropa kada se pustio prvi trener i pola ekipe. I jos se nece igrati u Subotici.
  Koja je poenta igranja Evrope?
  Pare? Koje pare, koliko ce Spartak dobiti love sto ce u prvom kolu da se izblamira od neke leve ekipe?

 6. Bob Rock kaže:

  Svrha jeje naravno sportska. Kad je već ovako, treba biti ponosan u društvu takvih veličina loput Sevilje, Atalante, Bordoa, Besiktasa, Alkmara, Hajduka. Budite pošteni pre deset godina se igralo protiv Backog Jarka, a sutra npr. Sevilja. To je korak od devet milja..

 7. adkersu kaže:

  Za početak, treba da se očisti višegodišnje smeće na prilazu i oko stadiona, igrali li mi u Subotici ili u Novom Sadu. Poštujte one koji vam dolaze na utakmice. Zavredeli su kulturniji pristup stadionu, pa bio on samo za domaće prvenstvo. Hvalimo se nekom kulturom, a nismo sposobni ni smeće da pokupimo. Iskreno se nadam da obnova atletske staze i trave na terenu nisu samo deo predizbornih obećanja.

OSTAVITE KOMENTAR