Srednjoškolcima prodavao drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodna tri meseca u blizini dve srednje škole u tom gradu, učenicima   prodavao narkotike.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla 4,3 grama marihuane.

Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

TV Subotica

 

 KOMENTARI

 1. jimmy kaže:

  Ma dajte kako vas nije sramota ovakve vesti da objavljujete…? Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla 4,3 grama marihuane. Kakva sila, kakav veliki poduhvat policije. Ove što kreče nosurdeu belo, i što se šepure gradom, niko ne primećuje, jer se tamo velika lova vrti, a ove sitne, osumnjičene u novine stavljate. Ono što mi se dopada u ovoj udarnoj vesti je to, da muškarcu znate godine, a neznate ni inicijale njegovog imena.

 2. Hr kaže:

  A kako ne nadjete gde je on nabavio drogu?

 3. Hr kaže:

  Zato sti cete doci do samih sebe.

 4. Robert kaže:

  Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Valjda treba da se tereti za stvljanje u promet opojnih droga ako već postoji sumnja da je prodavao deci drogu. Inače, onog ko prodaje deci drogu treba po kratkom postupku. Surovo ali ne vredi, neko odgaja decu i živi za njih a neko se nađe da ih truje i uništava.

 5. X-MEN kaže:

  Robert
  Pa ti uči decu da ne koriste drogu , ako ih ti ne naučiš šta valja ili en valja , neće ih drugi učiti , ne nudi diler detetu drogu nego dete sam traži gde ima da se kupi , sam se raspituje i uvek mu “ najbolji druhg “ nabavlja ! ( i kraducka mu deo ) !

 6. Pera kaže:

  Sramora za policiju,drzavu i vlast.Dok glavni dileri uzivaju,haose decu na ulici. Velike mudonje svi do jednog.

 7. Mare kaže:

  Au!
  Pa kako ste transportovali ta 4 grama? 🙂

OSTAVITE KOMENTAR