Šta je odalo ubicu Ištvana Šarkanja u subotičkoj bolnici

Kao što se već pisalo Ištvan Šarkanji (63) primljen na reanimaciju i lekari su ga za trenutak stabilizovali, ali u jednom trenutku u bolničku sobu ušla je njegova žena Irena Šarkanji (55), krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a nesrećni čovek je ubrzo umro.

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađen špric, a supruga koja je inače zaposlena u istoj bolnici i to na odelenju ginekologije, privedena je pod sumnjom ubistva.

Telo nesrećnog čoveka potom je dato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je ubijen, takođe policija je došla u posed šprica iz koga je, kako se sumnja, Ištvanu supruga Irena ubrizgala nepoznatu tečnost.

Na rezultate se nije dugo čekalo i nalaz toksikologa sudske medicine je potvrdio ono u šta su svi sumnjali, naime Ištvan Šaranji je otrovan i to cijanidom. Na osnovu nalaza toksikologa supruga preminulog je osumnjičena za ubistvo i njoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati .

 

Srbija danasKOMENTARI

 1. JaPaja kaže:

  Ako ga je likvidirala cijanidom onda ta zena ima dooobrooo iskustvo sa delovanjem tog otrova. Nadam se da istrazni organi nece propustiti da ispitaju sve slucajeve iznenadne smrti u Bolnici. Nebi me iznenadilo da je umesala prste u jos koje ubistvo.

 2. Jovami kaže:

  A gde je nasla cijanid ? I verovatno nije toliko glupa da spric ostavi u istoj prostoriji u kojoj je covek ubijen!! Malo je naivna cela stvar….a i da u spricu nije identifikovan cijanid??????

 3. JaPaja kaže:

  @Jovami
  „….a i da u spricu nije identifikovan cijanid??????“
  Ti ocito nesto vise znas kad ovako nesto tvrdis na osnovu novinskog teksta u kome to ne pise.

 4. Bradati Anonimus kaže:

  „Jovami“ zna više detalja
  Pitanje je:
  Zbog čega je žrtva dospela na animaciju ? Možda je već trovana do tada pa je ubica dovršila posao ili je bio smrtno bolestan pa je reč o eutanaziji.
  Može biti u pravu i „JaPaja“. Serijski ubica koji operiše u bolnici…To smo već imali priliku da vidimo u nekim drugim zemljema. Ako je to u pitanju, imamo priču za svetske medije. Opet će svi čuti za Suboticu.

 5. Zoran kaže:

  Važno je da je AV dobro, mislim zbog napretka. Na državnim organima je da sad ispitaju čitavu svar, a mi imamo poverenje u njih!

 6. Agatha Cristie kaže:

  Verovatno su krivi prodavci u samoposlugama, jer dozvoljavaju da se cijanid slobodno može kupiti u svakoj samoposluzi.
  Samo, iskreno rečeno, ja još nikada nisam video ni na jednoj polici da se nudi…

 7. Sherlok Holmes kaže:

  Informacije o dogadjaju su vrlo skrte i mi ne znamo ni priblizno sta je u pitanju. Zena optuzena za ubistvo uopste se nije ponasala kao ubica. Ne znamo kakav je imala motiv, eutanazija nije iskljucena, sve ostalo su prilicno priglupe spekulacija TV publike koja voli kriminalne serije, jedino ima problem sto ocito malo teze shvata sadrzaj filma.

OSTAVITE KOMENTAR