Strah od platana

Porodica Trišić Irene i Stanišić Monike ima dobro razvijenu malu trgovinu, svoju prodavnicu mešovite robe „PONPIAN“ u Kosovskoj ulici u Subotici.

Po rečima ove dve gospođe, inače majke i ćerke, imaju sve ali nemaju mir i spokojstvo i to zbog jedne grane platana.

„Nad našom kućom i prodavnicom koje su, kao što vidite jedna celina, nadvijena je grana ovog drveta. Plašimo se da će da nam padne na kuću i prodavnicu, te da će zbog svega biti nesagledivih posledica. U kući nas ima sedmoro, od čega su dvoje dece. Plašimo se kada god nailazi nevreme. Obratili smo se komunalnoj policiji da bi nas isti uputili na komunalnu inspekciju. Komunalni inspektor je bio na licu mesta i izjavio da će u toku jeseni opasnost biti uklonjena . Tražili smo neku pismenu garanciju za sve, međutim, inspektor je izjavio da ništa ne može pismeno da garantuje. Strah nas je najviše zbog naše dece od sedam i pet godina starosti“

Da li će ovaj platan biti potkresan i da li će grana koja je sklona padu biti uklonjena, ostaje da se vidi.KOMENTARI

 1. Ranko kaže:

  Eh grana ako padne odmah će pasti na one što tamo preprodaju sve i svašta i na one naboksane cure koje posle šest uveče izvlače u paru zadnji dinar iz džepova raznih likova po smanjenoj tarifi..

 2. Easy58 kaže:

  ti platani prave problem po celom gradu ali…. nisu platani krivi što su tu gde su nego smo mi krivi što ne umemo složno da nateramo komunalce da urade posao koji treba i tako smanje opasnost, blagovremenim orezivanjem do prihvatljive i bezbedne visine!!!

 3. Realan, (Anti)sistem kaže:

  Javne službe ne interesuje javni interes. Naprotiv, njima je interes uništenje privrede i građana. (Anti)sistem želi da živi od neznanja, neideja i nerada parazitiranjem. Ako padne grana napraviće štetu i ubrzati zatvaranje radnje i odlazak nesrećnika koji bi da žive od ideja, znanja i rada. To je to „napredno“.

 4. xy kaže:

  Drage gospodje, dali se mozda secate ko je posadio to drvo pred vasu kucu?

 5. Interesantno kaže:

  Boje se platana, ali se ne boje svih tih silnih mma boraca i kriminalaca koji su zaposeli tu ulicu.

OSTAVITE KOMENTAR