Studentsko odmaralište na Paliću

Kako stoji u pisanom odgovoru koji je televizija Yu eco dobila od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, završetak radova na ovom projketu planiran je realizacijom treće faze koja je u toku. Izgradnja objekta studentskog odmarališta „Palić“ realizuje se u okviru projekta „Obrazovanje za socijalnu inkluziju“ koji se finansira po osnovu okvirnog ugovora zaključenog u avgustu 2011. godine sa Bankom za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije.

Očekivana vrednost radova i opremanje u okviru treće faze iznosi oko 535 miliona dinara, a očekivana vrednost svih radova do okončanja radova je oko 883 miliona. Do sada je u ovaj objekat tokom prve i druge faze uloženo oko 348 miliona dinara. Kako Yu eco nezvanično saznaje, radovi u okviru treće faze trebali su da počnu u maju ove godine, ali zbog spora između dva izvođača do toga nije došlo.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. De la Croix kaže:

  To čime država gazduje, to je osuđeno na propast. Ne znaju gde im je dupe a gde glava. Pre deset godina su na železnici sagrađene dve nove zgrade – ni dana nisu korišćene. Koliko se ovo renovira već? Sedam godina?
  Gledam zgradu bivše Radio Subotice. Isto tako svake godine se radi po malo. Stavili su ispred na stepenice one jeftine pločice, pa onda stiropor na nadstrešnicu od betona (već viri ona plastićna mrežica)…To treba da bude neka država ustanova a ne buregdžinica…

 2. djomla kaže:

  @De la Croix nemojte vi buregdzinice da prozivate, one trenutno najvise drze do izgleda. Izgledjau duplo bolje nego javne ustanove, i 10 puta urednije nego domovi zdravlja. 🙂

 3. Hrono kaže:

  Lolek i Bolek komentarišu.

OSTAVITE KOMENTAR